reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kciuki za dzisiejsze bohaterki :-)

Dziewczyny, którym się udało, czy piersi bolały was od początku i nadal bolą, czy później przestały? Zastanawia mnie to:confused: Chciałbym już wiedzieć, czy się udało, z drugiej strony boję się:sorry2:

reklama
Kasik, mocno trzymam kciuki na dzisiejszy dzień. To jest Twój najważniejszy dzień w życiu... dziś zostajesz Matką ..... tak będzie ! Zobaczysz !!!

Kasia Makaronik, szkoda że się Ciebie nie zapytałam jak wyglądasz. Ja byłam pod pokojem koło 15-tej. Nie sposób mnie nie zauważyć bo robię zawsze jakiś szum .Ubrana byłam w koralową bluzkę a mój M bawił się telefonem.Trzymam za Twojego kropeczka kciuki, jak sama wiesz czytając forum, że nie nawet gorszej j klasy teraz kopią w brzuszkach. Trzeba mieć nadzieje, że to własnie ten jeden jedyny jest Ci pisanym. A myślę, że tak jest. Robisz weryfikację czy czekasz do 1 sierpnia ?

Dziewczyny ale mam dzisiaj stresa, czuję się jak by to był mój pierwszy raz ;-):-D pół nocy nie spałam :zawstydzona/y: No ale w sumie w ciąży będę pierwszy raz w życiu i tej wersji będę się trzymać przez kolejne 8 miesięcy :tak::tak::tak: Nie dziękuję nikomu, żeby nie zapeszyć :zawstydzona/y:

Jazzabell kciukasy za udany transfer, będziemy przechodziły przez to razem :tak::-):tak:

Kotuska napisz mi proszę co było nie tak wczoraj z akupunkturą

Dw każda inaczej , mnie nie bolały na początku ale był nabrzmiałe
Ale to zapewne od dużej ilości progesteronu którą biorę, który dpt masz juz?

Kasik ty weteranka a taki strach cie obleciał ? Moze to znak ze to teraz jest ten właściwy transfer :)

Ostatnia edycja:
DW, mnie bolały naj bardziej w okolicach punkcji i transferu od leków zapewne. Później mniej lub wcale i to takie dni są że raz bolą raz nie...

DW mnie przed betą nie bolały za to później prawie non-stop przez kilka tygodni. Póżniej długo spokoój i teraz znowu. Ale reguł naprawdę nie ma :tak:
Kasik wiadomo że to będzie TEN transfer więc zrozumiałe że się boisz ;-):tak: kciuki zaciśnięte.

Dw nie bolą, ale Sie powiększyly :/ Dw jeżeli miałaś blastkę to idź na bete 7dpt i wszystko bedzie jasne i nie bedziesz musiała sie zastanawiać czy masz objawy czy nie :)

reklama
Do góry