reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Milena z całego serca ci gratuluję :-) u mnie 5dpt, wiem ze juz 8dpt beta przeważnie wychodzi ale ja się jakoś boję, choć wierzę w mojego kropka:sorry2:

cześć dziewczyny tak żeście mnie pocieszyły że aż mi się łezka zakręciła tak pozytywnie:):tak:
Kasik mocno trzymam kciuki bardzo mocno;-):-) a z tą akupunkturą to tylko to że dziewczyna chciała po transferze no i oczywiście że nie jest jeszcze opłacona:zawstydzona/y:materialiści
Kotuska a ja miałam niebieską bluzkę i białe spodenki i wchodziłam druga na transfer do S:-)
Jazzbell kciuki zaciśnięte powodzenia:tak:

Kasia Makaronik, to ja byłam 4 do Stencla , wiec gdzieś się minęłyśmy bo ja długo byłam u piguły. Ja to sobie lubię pogadać ;-) Miałam mi Szczyptanska robic ale potem wyszło ze słynna 2 nazwisk ale ja kreciłam nosem i piguła po namowie zadzwoniła do Stencla, że pacjentka ma prosbe aby on wykonywał ;-) niby ma najlepsza skuteczność... zresztą jak 1 sierpnia będziemy mieć na papierku pozytywy to fakt będzie 100 % :-D
Kasik, to był mój 5 transfer a w nocy przed nie mogłam zasnąć, serce mi waliło jak nowicjuszce.... może to jakiś znak ???

KasiaMakaronik, a ja wzięłam 3 dni urlopu, potem jest weekend wiec mam 5 dni na leniuchowanie. W poniedziałek wracam do pracy. Co prawda będzie mi ciężko ale doszłam do wniosku że jak ma być to będzie i czy będę leżeć czy nie to nic nie zmieni.

Tak Madzia oczywiście ze powtarzam bete.
We wtorek wizyta po leki i chyba pecherzykowa (15dpt) to możesz mnie zapisać.
Zauważyliście że odkąd Madzia dołącza fluidki bety sa pozytywne. Kurcze ale wysyp ciąż będzie :)
Zazdroszcząc wam spotkania wraz z dziewczynami z Rzeszowa też zorganizowaliśmy sobie spotkanie :p :p :p w piateczek.
Słyszalyscie że jak się jeszcze zrobi progesteron z beta to potwierdzi bliźniacza? Hmm a może to inne badanie i coś pomyliłam :/
Dw piersi mnie bolą od niedzieli czyli 6dpt. Ty tak trochę jak ja panikujesz :) moja kochają tule cię :) jutro idziemy na bete i nie chce słyszeć że nie pójdziesz.
Mi to różowe cos ustalo. Kiedy moga pojawic się pierwszego mdłości?

Milena jutro to dla mnie za wcześnie ;-) mnie piersi bolą od transferu, nie chcę się nakrecac dlatego poczekam do poniedziałku:sorry2:

Infinity, a jak twój wynik sprawdzasz dzisiaj czy już jest czy czekasz "spokojnie" na telefon od nich?

Któraś dziewczyna z Gamety Gdynia była już w nowej siedzibie?

Genna, ty na wczasach i na forum ciągle? ;) Pogoda dopisuje opalisz się na mahoń ;) a zapewne nogi bo reszta ciała schowana pod parasolem? :) Jak tam kłaczki, dopuściły trochę?

Milena, dopisałam do kalendarza ;) a może i bliźniaki będą kto wie... ja też z moją beta myślałam że będzie dwójka ;)

Zaraz będziemy mieć kolejne pozytywne bety i bardzo dobrze :) DW, Kotuska, KasiaMakaronik, Kasik, Jazzabell ogromne kciuki za Was i dodatkowa porcja :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Magda wczoraj Pani z rejestracji delikatnie dała mi do zrozumienia że na pewno zadzwonią jak tylko będzie wynik i nie muszę ich nagabywać :zawstydzona/y:;-) i że na pewno umówią mnie na najbliższy termin wizyty... więc czekam grzecznie ...

Do góry