reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mycha, musisz być na czczo, bez gumy do żucia nawet. Nie używaj zapachów ostrych - dezodorantów, mydeł zapachowych. Nie wiem jak u Ciebie w klinice z ubrankiem - u mnie możesz mieć podkoszulkę, a na to i tak dostajesz koszulke jednorazową i kapcioszki. Ja wszystkie lekarstwa brałam po punkcji. Spokojnie, zero stresu :) Prześpisz się troszkę i po wszystkim :)

Mycha w mojej klinice na punkcje musialam miec koszule, kapcie i skarpetki. Makijaz jezeli musisz to bardzo delikatny np krem BB i maskara na rzesy. No i paznokcie z przezroczysta plytka.

LIPIEC :

24.07.2014 Milena wysoka beta
24.07.2014 Mycha punkcja
24.07.2014 Magda wizyta w klinice

25.07.2014 Wanesska wizyta
25.07.2014 Syllkaa wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
28.07.2014 DW wysoka beta
29.07.2014 Milena wizyta pęcherzykowa
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

01.08.2014 Kotuska wysoka beta
01.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta
02.08.2014 Marikka wizyta
04.08.2014 Magda wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Milena kciuki za piękną betę :tak:
Mycha za udaną punkcję :-)
Magda miłego pooglądania malucha :-)

Ja również proszę dzisiaj o kciuki, o 19.50 w końcu odbieram moje wyniki :unsure: ...

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze bohaterki :-) Infinity będzie dobrze, musi być !!!

Magda7891, chyba będziesz pierwsza z tego forum w nowej siedzibie kliniki, daj znać jak wrażenia ;-)

Za dzisiejsze bohaterki ogromne Kciuki oraz za Ciebie Infinity:-):-)

Przepraszam że znowu was opuściłam dziewczynki ale przez problemy osobiste i w pracy nie miałam do niczego głowy.

Nie wiem nawet czy wizyta z 28.07 faktycznie dojdzie do skutku:baffled: niestety nadal plamię i jeśli do Piątku mi nie przejdzie to nic z tego. Mam dzwonić rano w Piątek i przedstawić im sytuację:dry: a tu jak na złość raz plamienie jest raz go brak:baffled:I co mam im powiedzieć że sama nie wiem... ehh w ogóle jakoś dziwnie jest, biorę Yasmin a od początku czuje się jak na zwykłym cyklu, owu jak by była ( nawet śluz był płodny) potem obolałe jajcory i na koniec plamienie od 11 d.c.
Jestem Kosmitą ot co:szok:

reklama
Mimozamia, ale o co chodzi? Plamisz przy antykach ? Jeśli tak to nic nowego, ja tez tak miałam i podobno nie ma to wspólnego z niczym.

Infinity, Ty wiesz że ja Ci od początku bardzo kibicuję i wierze w to że dzisiejszy wynik to tylko formalność. Daj znać jak będziesz po wizycie. Może jakieś foteczki pstrykniesz dla cioteczek ?

Milena, dziś bez stresu bo to formalność. Napisz jaki wynik, pocieszymy oko ;-)

Mycha, to sobie słodko pośpisz... fajnie.. będzie dobrze... ;-)

Madzia, też poproszę o jakieś sweet focie ;-)

Do góry