reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, myśle podobnie jak Ty. Szkoda kasy na to aby usłyszeć, zwiększamy leki, albo beta zero i odstawiamy leki. To i my bez studiów wiemy ;-)
Wyobraź sobie że profesor wypisał mi receptę i nie zaznaczył ze 100 % i w aptece sprzedali mi na ryczałt ;-P hahahaha a tak się zarzekał że musi być 100 %.Jutro podjadę na ten progesteron. Bety nie ma sensu robić mimo ze nie mam przecież choragonu w sobie. Jeśli wytrzymam to zrobię 10 dnia a jak nie to 8 ;-) I myślę, ze ten wynik będzie wiążący.Zresztą nie dajmy się zwariować. Nie można zycia podporządkować tylko od weryfikacji do weryfikacji. Ja sobie powtarzam od przedwczoraj " Kobiety na wojnie zachodziły w ciąże to i ja normalnie żyjąc też zajdę " I tak będzie !!!

reklama
Magda - dziękuję bardzo. A właściwie ile one muszą mieć mm żeby się nadawały do punkcji?
A co do spotkania - żałuję bardzo! Podczytywalam Was i wiedziałam, że będzie ale tego dnia oczywiście nie mogłam. Mam nadzieję, że na sierpniowe się załapię :tak:

Milena, ja też z telefonu ;)
Proszę to bety Ani ale widzę że robiła w 10 a później w 16 dpt dopiero przed wizytą : 10dpt. beta 299,7 progresteron 58,2., 16dpt beta 4885 prg 87,73

Milena, ja też z telefonu ;)
Proszę to bety Ani ale widzę że robiła w 10 a później w 16 dpt dopiero przed wizytą : 10dpt. beta 299,7 progresteron 58,2., 16dpt beta 4885 prg 87,73
:-)
w 10dpt beta była duża (299,7) i Dr mówił mi że nie ma sensu powtarzać na drugi dzień ;) tylko mam zrobić przed wizytą w Gamecie.

reklama
Milena w moich statystykach mam 3 ciąże bliźniacze:
1. (3-dniowy)
· 6 dpt beta 84,1
· 9 dpt beta 489
· 16 dpt beta 6.709 i dwa pęcherzyki na usg
· 25 dpt beta 59.471 i dwa serduszka... BLIŹNIAKI !!
2. (5-dniowy 4AA)
· 9 dpt: II kreski na teście
· 10 dpt:
· Beta 299,7
· Progesteron 58,2
· 16 dpt
· Beta 4885
· Prg 87,73 pęcherzyk ciążowy
· 35 dpt
· 2 serduszka!!! Zarodek się podzielił J
3. (crio 2 zarodków 5-dniowych 2AA)
· 4 dpt: <1,7