reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska, &&&&& za ładny przyrost ;)

Genna, twój obcy już duży zapewne, cudownych widoków i nowego zdjęcia do albumu :)

Smerfeta, po wizycie prosimy o pilną relację ;) i życzę łez szczęścia po zobaczeniu cudu na USG :)

reklama
Dziewczyny - kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

Mam pytanie - czy po punkcji dzwoniłyście codziennie do laboratorium embriologicznego dowiedzieć się jak tam Wasze zarodki?
Mi wczoraj Pani zasugerowała że nie ma sensu dzwonić w środę, lepiej dopiero w czwartek ale nie wiem czy wytrzymam. Wolałabym się chyba upewnić, że wszystko z nimi ok a z drugiej strony nie chce tam nikomu niepotrzebnie głowy zawracać...

Chloe - po pierwszej stymulacji panie z laboratorium dzwoniły co drugi dzień, a po drugiej zostawiłam maila i wysyłały maila w sumie też co drugi dzień. A na koniec zadzwoniły, żebym podjęła decyzję jak zamrażać zarodki. A Ty od soboty od punkcji dopiero masz we czwartek dzwonić, czy wcześniej już dzwoniłaś?

Pomyliłam się w stopce - punkcja była w poniedziałek i wczoraj dzwoniłam i Pani powiedziała że 6 się zapłodniło i żeby dzwonić w czwartek i że jak jeden z nich będzie się rozwijał szybciej to punkcja może się odbyć już w czwartek a jak wszystkie równo to w sobotę.

Dziewczyny kciuki za Wasze dzisiejsze spotkania z maluchami :tak:
Kotuska za piękny przyrost &&&:tak:

Chloe ja dzwoniłam dzień po punkcji żeby dowiedzieć ile się zapłodniło, później po 2 dniach i później codziennie do 5 dobry aż zamrozili (miałam odroczony transfer).

Ja też dzisiaj widziałam moje maleństwo akurat jak ziewało - słodki widok :sorry: Wszystko wygląda ok, tylko drobniutkie to moje dziecko jak to powiedziała Pani dr. :laugh2: ale ja też duża nie byłam bo ważyłam 2900 a urodziłam się w terminie więc pewnie będzie po mamusi ;-)
Fotek niestety nie mam bo usg było krótkie z uwagi że jutro mam połówkowe w Gamecie - mam nadzieję że dostanę jakiś piękny 'portret' :happy:

Infinity, to super widok musiał być jak mała ziewała sobie ;)
Ja w poniedziałek zobaczę naszego kropka :) a raczej fasolę jak to moja siostra go nazwała ;) No i oczywiście wszyscy mówią ON ale będzie zdziwienie jak by się okazało że to ONA hahahaha :D

Kotuska, piękny przyrost :)

Chloe, mi też nie kazali dzwonić codziennie więc dałam im jeden dzień spokoju ;)

reklama
Do góry