reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Magda widok piękny ale najciekawsza w sumie była pozycja małej bo miała wszystkie kończyny razem :-D czyli ręce i nóżki - podobno na tym etapie maluchy lubią takie pozycje przybierać ;-)
U mnie też obstawiali chłopaka, nawet mi się wydawało że będzie syn a tu proszę - dziewczyna :-) Zresztą nie sposób sprostać wszystkim oczekiwaniom :-D ;-)

reklama
Kotuska przyrost śliczniutki :tak::-):tak:

Smerfeta z niecierpliwością czekam na Twoje info po usg, jestem przekonana, że ta wizyta Cię uspokoi i pozwoli uwierzyć, że cuda się zdarzały innym a tym razem trafiło na Ciebie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Genna miłego kolejnego spotkania z obcym :-)

A ja w pracy nadrabiam zaległości. Mialam dzisiaj zrobić progesteron ale zwyczajnie zaspałam ;-) W mojej wsi krew pobierają tylko do 9:30 a nie chciało mi się w taki upał jechać do Elbląga. Jutro i tak muszę jechać więc może skuszę się od razu na betę :sorry: ale jak będzie pozytywna to M dowie się na drugi dzień czyli w swoje urodziny, jeżeli wytrzymam ;-):-D Mam dziwnie dobre przeczucie. Czuję się inaczej, brzuch pobolewa od dnia transferu, co jakiś czas coś zakłuje, na piersiach pojawiły się widoczne żyły. Może sobie wkręcam i się rozczaruję ale nie potrafię inaczej :zawstydzona/y:

Kasik aż pieje z radości z Twoich objawów :-D

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Ja od wczoraj stresuje się dzisiejszą wizytą ale mam wielką nadzieję :-)

reklama
Kotuska przepiękny przyrost bety ;). Gratuluje
Genna ja dziś tez mialam spotkanie z moją dzidzią, życzę cudnych widoków.
Ewelina wszystko bedzie dobrze. Mam nadzieje ze na tą toxoplazmozę dostaniesz jakies leki i wszystko wroci do normy ;)
Kasik36 ale podoba mi sie Twoje nastawienie. Cos mam dobre przeczucia co do Ciebie, jeszcze te objawy co piszesz, faktycznie napawają optymizmem :tak:

A ja dziewczynki bylam dzis na USG i to byl najpiekniejszy spóźniony prezent urodzinowy :-). Ponad 3 cm szczescia, USG juz przez brzuch i nawet 3d lekarz nam zrobil, slyszelismy serduszko 169 uderzen, wspaniale uczucie. Lekarz bardzo zadowolony, mowi ze ciaza piekna. Jestem taka szczęśliwa :-D

A tu mam drogie ciocie foteczki

DSCN0283.jpg
DSCN0281.jpg

Załączniki

• DSCN0283.jpg
    DSCN0283.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCN0281.jpg
    DSCN0281.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 74
Do góry