reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik moje gratulację czyli wszystkim , których pamiętam udało się :-) super wiadomość
Ale wysyp na tym forum :-) super fluidy rozsyłacie , poproszę o jeden :-D

Dziś kupiłam pierwszy lek na ryczałt , różnica cenowa 260 zł , szok pozytywny :-)

reklama
Dzięki Dziewczyny za dobre słowo i wsparcie.

przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla potrzebujących. Kładę sie juz spać, bo wykończona jestem nadmiarem wrażeń. Milych snow.

Agaawa gratulacje :tak::-)

Magda powiedz mi jak z tym echem serca - miałaś się umówić na jakiś konkretny tydzień ciąży? jak było z terminami jak się umawiałaś? bo w Gamecie nie ma już terminów na sierpień :confused2:
Myślałam że to koniec stresów ale lekarz dzisiaj na połówkowym strasznie przyczepił się wymiarów malej - podobno różnica nie powinna być aż tak duża i powiększyła się od poprzedniego usg. Do tego nieprawidłowe, za grube łożysko. Masakra, chyba osiwieję i trafię do wariatkowa zanim doczekam 40tc :-(

Genna łożysko niby ogólnie jest dziwne tzn. ma jakąś nietypową strukturę, szerokość i jest przodujące. Trzeba je obserwować. Wszystkie nieprawidłowości łożyska mogą mieć wpływ na rozwój malucha i przebieg ciąży.
Ale podobno najgorsze te wymiary bo za bardzo dostają od normy ...

Dziewczyny pracowalam do 22-giej bo koniec miesiaca a jutro ma nie byc u nas pradu od 8 do 11 wiec jak znam zycie nie bedzie pol dnia ;) Wszystko mi szlo 5 razy wolniej niz zawsze, nie moglam sie skupic, ciagle sie mylilam. Na szybko przygotowalam prezencik z wynikiem bety w srodku i kartka urodzinowa z dzidziusiem i napisem: Wszystko wskazuje na to, ze bedziesz TATA :)

Kasik a ja na taką rewelacyjną wiadomość musiałam czekać do 23 bo niedawno z pracy wróciłam i jak przeczytałam to aż się wzruszyłam bardzo się cieszę :-D:-) nawet nie wiem co Tobie napisać tylko tyle żeby beta prawidłowo przyrastała :tak:
Agulla84 ja też miałam ciąże pozamaciczne i rozwijały się 1 nawet do 3,5 miesiąca i płód miał 4cm nie wiadomo co jest przyczyną terażniejszych niepowodzeń ale jeszcze troszeczkę powalczę
Anuula 28 dobrze że zostajesz w invicie może się kiedyś spotkamy z dziewczynami niech nas też pozarażają
Kasik rewelacyjny prezent;-)

reklama
Dziewczyny mina M tak jak przypuszczalam bezcenna :) na poczatku probowal zartowac, ze do prezentu powinnam dodac okulary bo wzrok mu sie ostatnio pogorszyl i nie widzi co jest napisane na kartce urodzinowej. Wyniki byly w pudeleczku pod kartka i na poczatku ich nie zauwazyl ;) a pozniej oczy mu sie zaszklily, jak nigdy ... Ach, cudzie trwaj ...

Do góry