reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta chcemy opla astrę. No ale one są w cenie, więc patrzymy też na skodę fabię ale w sedanie, bo po co nam mały. W końcu będziemy mieli przecież dziecko :sorry:. Mój też nie zrobi wiele przy aucie. I jeździmy do mechanika, także wiem co to znaczy. Rozrząd wymieniliśmy w naszym, sprzęgło się posypało i jest nowe i dopóki jeździ i nic się nie dzieje, to chcemy się go pozbyć:) Zobaczymy co z tego będzie.
Mam nadzieję, że ciąża koleżanki to będzie wstęp do kolejnej dobrej wiadomości :)

Anulla skoda fabia sedan ma bardzo duży bagażnik :tak: Kiedyś koleżanka prezentowała mi ile tam miejsca. Wszedł wózek i jeszcze był luz. My właśnie opla astra odkupimy. Trochę mały ale póki nie będziemy nigdzie wyjeżdżać to wystarczy. A w naszym fordzie to już nie wiem co się dzieje i mechanik chyba też nie bardzo wie:angry:

Oj widzę temat aut ;) czyli temat rzeka hihihi. Jak potrzebne to wtedy lubi nawalić niestety. Ja z moim też mam przeboje ostatnio, czasami postanowi nie odpalić i rób babo co chcesz... Audi niby nie zawodny hahahaha ;)

Smerfeta mnie też ciągnie czasami jajowód którego nie mam;-)
Kotuska nie martw się to pewnie kropuś się rozpycha :-)
Anulla też mi się rumieńce robią na widok doktorka:zawstydzona/y:,ale wolę iść do faceta jest bardziej delikatniejszy niż kobieta no i powtóżę że jako lekarz wszystko ładnie wytłumaczy

Smerfeta, tak patrzę i patrzę, a u Ciebie tak zasuwa suwaczek, juz 9 tydzien! Ale pięknie!

Hania gratuluje bety, rosnie pięknie, prg tez świetny. Nic tylko spokój i radość, bo dziecko potem bedzie znerwicowane;-)

Kasik nie słuchaj głupiej kozy. Niektórzy nie myślą. Najwazniejsze, ze u Ciebie pika serduszko i krwawienie ustępuje. Teraz juz bedzie z górki. &&&&&

a mnie coraz większy głód dopada. Ciagle jestem glodna, nawet jak zjem:laugh2:. Inne objawy mi na szczęście minęły. Ale jak tak będę jadła, to ze 25 kg przytyję. A moj chudy mąż ciagle chichota. I mówi ze zaczyna być przerażony. Hehe....

trzymam kciukasy za wszystkie punkcję i transfery w tym tygodniu. &&&&&&&&&&

Smerfeta, ach te fora samochodowe. Ja też na nich szukam usterek naszego auta i zazwyczaj wszystko się sprawdza :tak: mąż się śmieje, że niedługo będę więcej na temat samochodu wiedziała jak on :)
KasiaMakaronik, najważniejsze aby lekarz był skuteczny. Ale ja też mam większe zaufanie do facetów lekarzy :)

A wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie bylam u kobiety ginekologa? Pierwszy kontakt przy punkcji z pania doktor dwojga nazwisk wiadomo jak sie skonczylo, drugi i trzeci usg teraz w szpitalu. Zdecydowanie wole faceta a moj doktorek jest wyjatkowo delikatny :)

reklama
Smerfeta, Magda, a kłucia w szyjce? Mi teraz troche przeszło i weszło własnie w pachwiny.Wczoraj sie troche nasprzątałam mieszkania i mysle ze dlatego dzis tak odchorowuje. Ale bez paniki. Wiem ze moze ciągnąc, pobolewac, zakłuc. Jak nie ma skurczy to narazie sie nie martwie. I wiem ze sie ma lepsze i gorsze dni. No i ja dzis mam ten zdecydowanie gorszy. Ide spac. Jutro robie weki z pomidorów, wiec musze byc w formie.
Miłej nocki Dziewczynki, szczególnie te leżące na szpitalnej sali. Trzymajcie sie dzielnie !

Do góry