reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

@milka co za zbieg okoliczności, że się odezwałaś, chciałam dziś się odezwać co u Ciebie, bo myślałam o Tobie dziś:-D. Super, że chcesz wracać po rodzeństwo dla Maksia:) A jak maluch się rozwija, daje mocno popalić?

dziewczyny Kasik już napisała - moja beta dziś 216,3 mlU/ml; PRG - 189,5 ng/ml (chyba za duży, ale w związku z plamieniami nie zmniejszam lutki) no i estradiol - 1075,0 pg/ml - nie wiem czy nie za niski?
Kotuska, jakie miałaś wyniki estradiolu? Bo wiem, że robiłaś też.
No i jutro zapisałam się na wizytę do gin i dostanę zwolnienie na tydzień. A i jutro zadzwonię do kliniki i zapiszę się albo na sobotę, albo na poniedziałek - jeszcze nie wiem.

Natanka, przykro mi ogromnie, że beta spadła. Trzymaj się kochana i walcz dalej.
Madziula, piękna blastka jest z Tobą. Teraz to musi się udać :tak:

dziewczyny, chyba koleżanka z pracy mnie jednak zaraziła i bardzo boli mnie gardło i czuję, że katar będę miała - co mogę zrobić, co mam wziąć?

reklama
Dziewczynki decyzja podjęta , jutro składam podanie o zmianę realizatora programu .
Przenoszę się do Novum w Warszawie .
Do doktorki , którą polecała Pole z wątku IUI.
Trudno co ma być to będzie ......

Anuszka wygrzej się :-) i dbaj o siebie :-)

reklama
Do góry