reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kristin witaj, w kupie raźniej :tak:

Anulla tak w labo w El-gu dostajesz karteczkę z numerem dostępu do swoich wyników i możesz sobie wydrukować z netu :-) Przygotuj się na kolejkę ale zazwyczaj sprawnie idzie.

reklama
Raptus po tym jak okazało się, że pecherzyk był pusty dr zalecił zbadać kariotypy. Wiec tak zrobiliśmy - wyszły prawidłowo. Dr powiedział, że pusty pecherzyk trafia się 1/100 par. Po prostu nie trafiliśmy na "ten" zarodek i musimy dalej działać. Choć sił i wiary coraz mniej :'(

Raptus a jakie zlecił Ci badania? Ale podoba mi się powiedzenie Twojego lekarza :-)

Olusia pozostał mi ostatni slabeuszek, szykuję się do crio :sorry2: nie nastawiam się optymistycznie, na sukces ale...gdzieś tam iskierka w sercu się tli :sorry:
Oj ja to psuje statystyki mojemu lekarzowi :happy2:

Raptus, po poronieniu miałam robione:
Białko C
Białko S
Subpopulacje limfocytów
Antykoagulant toczniowy,
Cytokiny TH1/TH2
p/c p.Kardiolipinie
p/c p.beta 2 glikoproteinie.

Wszystkie wyszły u mnie dobrze, tylko komórki Nk miałam teoretycznie podwyższone ( teoretycznie bo norma jest do 30 % a ja miałam 23 % a niby staraczki muszą miec w przedziale 12%-15 % ) I na to dostałam przed transferem steryd Metypred.

Byłam dzis u lekarza u którego zamierzam prowadzić ciąże. Jestem bardzo zadowolona, zbadał mnie na samolocie, Usg zrobił, fotke dał. 40 min u niego siedziałam. Badania miałam zrobione. Wszystko ok.
Ide teraz do niego 8 pazdziernika.Wstawiam fotke mojego kropusia.

Załączniki

• 20140917_193440.jpg
    20140917_193440.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 70
Kotuska piękny maluszek, bardzo fajne zdjęcie :-)

DW87, Raptus nie traćcie nadziei... Dodatkowe badania często dużo wnoszą i niekiedy przedstawiają dotychczasowe leczenie w zupełnie innym świetle

Ostatnia edycja:
A powiedzcie mi ja mam zamrozene 3 blastusie i dwa maja BB a jeden AA ale nie ma podanej liczny wiec nie wiem jakie to sa...

Kotuska
sliczna kruszynka i jaka juz duza... moj jeden okruszek w poniedzialek mial ponad ciut 3 cm a drugi prawie 3.. ten drugi rosnie troszke wolniej...ale wszystko jest dobrze...:tak:

reklama
Kotuska niestety ani na aplikacji ani na necie w telefonie nie widze Twojego zalacznika ale jutro w pracy sobie obejrze. 4 cm to juz kawal chlopa albo baby ;) Mam nadzieje, ze moj tez juz tyle ma bo 15 dni temu mial 2,28.

Olusia blizniaki chyba zawsze sa ciut mniejsze, w przeciwnym razie mialyby za ciasno.

Do góry