reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anulla to stres "przedwizytowy", mam to samo. Ty szczesciaro juz jutro masz wizyte a ja dopiero pojutrze. Bedzie sliczne serduszko, zobaczysz bedzie dobrze bo dlaczego mialoby byc inaczej, beta sliczna a plamieniami sie nie przejmuj, moze dzieki nim omina Cie klaczki ;)

Anulla, bedzie dobrze. I tak jak pisze Kasik będzie bo czemu miało by nie być ? Daj koniecznie znać jak na wizycie. Myślami będe z Tobą.

Kasik, za Ciebie też już trzymam kciuki. I wcale Ci sie nie dziwie że czujesz lekki niepokój. Dawno swojego kropusia nie widziałaś a teraz już prenatalne. Ale bedzie dobrze.I poproś koniecznie o foteczki. I pamiętaj o pęcherzu , tylko nie opij się tak jak przed transferem. Ma być lekko wypełniony.To słowa Puzio.

Dziewczyny to mnie chyba tez jakis stres przedwizytowy łapie :/ ryczeć mi sie chce bo obcy juz od dluzszego czasu nie daje znac tzn nie ma Bulgotania, nic innego przypominającego ruch tym bardziej do tego moje kłaczki , wizyta chyba w piatek , miałam Miec za tydzien w środę ale moj M nie moze byc na tej wizycie a bardzo chce byc na każdej , na dodatek ju mija 4 tygodnie od niewidzenia obcego a gdzie tu jeszcze tydzien :/ hormony chyba buzują bo rozmawiam z obcym i popłakuje sobie ;( w na dodatek jestem głodna :/

WRZESIEŃ:

24.09.2014 Anulla wizyta serduszkowa
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne

25.09.2014 Kasik prenatalne
25.09.2014 Marikka III weryfikacja
26.09.2014 Magda, echo serca
29.09.2014 Nika wizyta u immunologa
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
30.09.2014 Medalikara wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
01.10.2014 Montana wizyta w klinice USG połówkowe
02.10.2014 Kotuska USG prenatalne