reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
PAŹDZIERNIK:

20.10.2014 KasiaMakaronik punkcja
20.10.2014 Hess wizyta kwalifikacyjna

21.10.2014 Marikka crio transfer
21.10.2014 Hania USG prenatalne
21.10.2014 Kristin@ wysoka beta
22.10.2014 GizaS wizyta
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa
23.10.2014 Anulla wizyta u gina prowadzącego
27.10.2014 Syllka badania prenatalne
29.10.2014 Asia wizyta kwalifikacyjna
30.10.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
31.10.2014 Olusia podglądanko bliźniaków

LISTOPAD:
03.11.2014 Hania wizyta
05.11.2014 Kotuska wizyta u gina prowadzącego
06.11.2014 Anulla badania prenatalne
06.11.2014 Hess, wizyta przed stymulacja
07.11.2014 Smerfeta prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Witajcie

Kasia, Hess trzymam kciuki

Kasik, lilka dziękuję za odpowiedź
A właśnie odebrałam wynik AMH 9,16
Dwa lata temu przed stymulacją miałam ciut ponad 3.
Czy taki wysoki wynik mnie dyskwalifikuje?
Wybaczcie że tak Was zamęczam pytaniami, ale chcę wiedzieć czego mogę się spodziewać

Asia wysoki wynik Amh nie dyskwalifikuje was , jet tylko dolna granica ktora Moze spowodować brak wychodowalas jajeczek :)
No i jak dziewczyny juz ci napisały , M musi byc na kwalifikacji, w koncu on tez bierze w tym udział właściwie jego plemniczki :) mini musi podpisać papiery

Asia_77 - takie AMH Cię nie dyskwalifikuje, bo musi być większe od 0,7....... ja mam AMH 29,12 ;-) i lekarz na prywatnej wizycie powiedział, że nas zakwalifikuje :-) I podobno są jeszcze 2 pacjentki z wyższymi wynikami.....:szok:

KasiaMakaronik, ogromnie kciukasy za Twoją punkcje. Aby pobrali same super jajcorki i powstały z nich super dzieciaczki.:tak::tak::tak:

Hess, Kciukasy za udany start. To dopiero poczatek drogi ale jak ważny krok ku szczęsciu.

Kotuska83 - nie dziękuję ;-) Ja już jestem na antyk. (bo tydzień temu byłam u tego samego lekarza prywatnie i powiedział, że nas zakwalifikuje), a dziś na tej "formalnej" kwalifikacji ma mi przepisać podobno zastrzyki. Dziś się wszystkiego dowiem co i jak :-)

reklama
Hess, to dzis pierwsze kłucie gonapeptylem :tak: i tak co drugi dzien przez 2 tyg.Jak masz wysokie AMH to myśle ze punkcje będziesz miec około 10 listopada ( w moje urodziny- musi być szczęsliwie)

Do góry