reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska83 - o, to już od dziś.......hehe, będę musiała być twarda i robić sobie zastrzyki. Mój mąż powiedział, że on może mi robić zastrzyki, ale mówił to z takim uśmiechem na twarzy, jakby już się cieszył na samą myśl, że będzie mógł się nad żoną znęcać, że chyba mu podziękuję :-D
No mam nadzieję, że listopad będzie szczęśliwym miesiącem :)

Rodzina mnie dopinguje i mówi (moja bratowa jest w prawie 3 mc), że teraz to już lawinowo powinno pójść :-D

reklama
Dziewczyny bo pora na koleną fale ciąż na forum. Ostatnio jakos tak cicho tu i musi sie zacząc coś dziać !!! Dzis KasiaMakaronik rozpoczyna fale i będzie pierwsza zaciążona a za nią cała reszta staraczek. Dziewczyny liczymy na Was !!!!

Kochane wielkie kciuki za pozytywne wiadomości :) ja jutro prenatalne usg i oddaje krew i zaczynam mieć stresa aż mnie brzuch pobolewa. Jak będę odbierać wyniki to chyba zejdę :)

Hania 39, bedzie dobrze. Wiem że sie stresujesz, ja też się stresowałam, ale trzeba to przejsc.Tyle juz przeszłaś to teraz już ostatnia prosta i potem już tylko nic innegoi Ci nie pozostanie jak cieszyć się zdrową ciążą. Trzymam za Ciebie i Grosia kciuki.

Hania, będzie dobrze.

A ja na 30.10 zapisałam się na USG 4D zęby podejrzeć naszego szkraba ;) i sprawdzić czy oby nic jej nie urosło między nóżkami ;)

KasiaMakaronik dzisiaj cała moc z Tobą, już pewnie jesteś po punkcji, czekamy na info ile jajeczek wyhodowałaś i niech się teraz ładnie zapładniają :tak::-)

Hess powodzenia ze startem zastrzyków :tak:

Hania nie martw się, będzie dobrze, MUSI BYĆ!!!:tak::tak::tak:

reklama
KasiaMakaronik, powodzenia na punkcji. I kciuki za sex na szkiełku:)
Hess, powodzenia i udanej stymulacji:)

a u mnie żeby nie było w ciąży tak przyjemnie to znowu coś :angry: Tym razem mam albo zapalenie spojówek albo reakcję alergiczną, tylko nie wiadomo na co. oczy od kilku dni mnie swędziały, a dziś obudziłam się cała zaropiała że ledwo mogłam oczy otworzyć. Byłam u lekarza, to powiedział, że to prawdopodobnie reakcja alergiczna, bo zapalenie spojówek jest bardzo rzadko na obu oczach, no a że jestem w ciąży to nie da mi kropli na bazie antybiotyku, bo nie można w ciąży. Jak mi się bardzo pogorszy to mam iść do okulisty:( do tej pory przemywać rumiankiem. I tak myślę, że to albo od witamin które mi lekarz przepisał, albo co bardziej prawdopodobne - od balsamu dla kobiet w ciąży z rossmana. Bo jak raz się nim posmarowałam, bo na drugi dzień miałam cały dekolt w czerwonych i swędzących kropkach. Przestałam go używać, to trochę lepiej. Zawsze coś, ja się załamię :(

Do góry