reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik, ale z Ciebie kurka jajcodajka !!! Z tej 17 tki to sie na pewno same rarytasy wybierze i bedą super dzieciaczki !!!

Hess
, to teraz do boju !!!

Ostatnia edycja:
Ciekawa jestem ile ja mam cm? :tak: jutro sie zmierze....

Hess jeszcze raz gratuluje !:tak:

KasiaMakaronik no to super ze jajca rosna, oby tak dalej !:tak:

Zmierzyłam się i dokładnie mam 103 :-) kto by pomyślał że kobiety się będą cieszyć kiedykolwiek z takiego obwodu :-D

KasiaMakaronik no piekne jajkobranie :-) teraz kciuki za silne zarodeczki :tak:
Hess to teraz do boju :sorry2:

PAŹDZIERNIK:

21.10.2014 Marikka crio transfer
21.10.2014 Hania USG prenatalne
21.10.2014 Kristin@ wysoka beta

22.10.2014 GizaS wizyta
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa
23.10.2014 Anulla wizyta u gina prowadzącego
27.10.2014 Syllka badania prenatalne
29.10.2014 Asia wizyta kwalifikacyjna
30.10.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
30.10.2014 Magda USG 4D
31.10.2014 Olusia podglądanko bliźniaków
31.10.2014 Ewis wizyta

LISTOPAD:
03.11.2014 Hania wizyta
05.11.2014 Kotuska wizyta u gina prowadzącego
06.11.2014 Anulla badania prenatalne
06.11.2014 Hess, wizyta przed stymulacja
07.11.2014 Smerfeta prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik, ale super wynik :tak: niech się zapładniają i na pewno będzie z czego wybierać:)
Marikka, kciuki za udany transfer:)
Kristin@ - za wysoką betę:)
Hania, powodzenia na prenatalnych. Na pewno wszystko jest w porządku:)

matko, a ja mm prenatalne już za niecałe 3 tyg. Jak ten czas leci, niedawno było ponad miesiąc.
A z moimi oczami jest trochę lepiej po rumianku. Już nie wyglądam jak królik:) opuchlizna trochę zeszła i rano nie miałam zaropiałych oczu jak wczoraj.

Ostatnia edycja:
Marikka kciuki za udany transfer. :tak:

Kristin@ - za wysoką betę;-)

Hania powodzenia na prenatalnych. Na pewno wszystko jest w porządku ;-)

Anulla widzisz jak to szybko zlecialo... jeszcze nie tak dano mialam pozytywna bete a juz prenatalne sa... ;-) - czas jednak zapiernicza...

Olusia, zasuwa jak nie wiem. Nie wiedziałam jak przeżyję 3 tyg bez usg kropka, a tu wizyta już w czwartek:) Niedługo będę urządzać pokój dla kropka, bo po nowym roku musimy zacząć. Mamy pokój dla dziecka, który przekształciliśmy w "graciarnię" i teraz trzeba wszystko gdzieś upchnąć. Aż mnie głowa boli na samą myśl. Wczoraj widziałam w biedronce dla maluchów ręcznik kąpielowy z kapturkiem z myjką i bałam się jeszcze kupić :( chyba po prenatalnych jak kropek będzie grzeczny to się skuszę cokolwiek kupić:)
Cieszyłam się, że ominęło mnie dużo ciążowych dolegliwości, ale teraz mam problem z cerą. Miałam do tej pory tłustą, a teraz mam tak suchą, że tylko nivea mi pomaga, ale boję się czy nie uczuli, bo kiedyś miałam uczulenie na nivea. Kupię chyba bambino :-).

reklama
Anulla ja sie tez juz nad tym zastanawiam jak urządzić pokoj i jak porzestawiac meble by to mialo rece i nogi... scian chyba nie bede malowac bo mam swieze oraz podloge ale reszte trzeba bedzie jakos porobic... mam jeden duzy pokoj i jeden mniejszy.. w tym mniejszym beda lozeczka lub kolyski i ja bede miala swoje lozeczko... chyba tak zrobie.. do tego przewijak, szafka z ubrankami itp.. musze juz myslec co i jak zrobic... odnosnie skory to mi sie tlusci strasznie ze az momentami swiece...hmmm:angry::eek:

Do góry