reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witajcie dziewczyny :) bardzo Wam dziękuję za wszystkie wpisy i kciuki :)
Anulla, bardzo się cieszę, że wszystko ok :)
Ja dziś po raz pierwszy widziałam swoje maleństwo :-) Coś wspaniałego, wszystko jest w porządku :-)
Lekarz powiedział, że maleństwo ma 4mm. Zapytałam czy to nie za mało jak na pęchęrzyk, a on na to, ze to dziecko ma 4mm, a nie pechęrzyk. No i zwariowałam... Widzę dziewczyny, ze Wy wszystkie miałyście podana wielkość pęcherzyka, a nie maleństwa, no tak???
Kolejna wizyta serduszkowa 20.12. Mam wrażenie, że dosyć pożno...

reklama
Tuśka czyli masz pecherzyk ciązowy z zarodkiem o wymiarach 4 mm jeszcze bez bijącego serca tak ? Który to Twój dzien po transferze?
Mój Kropek jak miał własnie 45 mm to biło już serce i był to 25 dpt.

Tuska gratuluje 4 mm szczescia :) To zalezy kiedy przyjdzie sie na pierwsza wizyte, moj doktorek byl zdziwiony, ze u mnie bylo juz widac zarodek na pierwszej wizycie a jak znalazl serduszko to w ogole byl w szoku ;)

Tuśka85 - gratuluję 4 mm szczęścia!!

Mam głupie pytanie:
Dziewczyny, czy Was podczas stymulacji i po bolały sutki przy dotyku?? Bo mnie tak. I bolą nadal, jak się dotknę lub bluzką zahaczę. A jak zrobi mi się zimno np. na dworze, to mam taki ból sutek, że ledwo wytrzymuję. Oddech mi przyśpiesza, boli i kuje, dopiero jak się rozgrzeję jest lepiej. Ale tak mocno to mnie nigdy nie bolały. Iść z tym do lekarza (jakiego??) czy może macie jakieś metody? Smaruję sobie je obecnie Bepanthenem i nieco mi koi, ale jak na mrozie stoję, to nawet ciepłe ciuchy nie pomagają. Nie mam żadnych pęknięć ani nic.

confused.gif.pagespeed.ce.czZnOsaR0l.gif

Tuśka85 - gratuluję 4 mm szczęścia!!:tak:

Hess
mnie podczas stymulacji bolal biust i byl caly wrazliwy na dotyk a jak zdjelam stanik to looo matko bylo.... :tak:

Tuśka to sie nie załapałaś na serduszko. Ja byłam w 25 dpt a lekarka powiedziała że według niej serduszko dopiero co zaczeło bić od jakiś 2 dni. Wiec pewnie jak byś dzisiejszą wizytę miała np. w poniedziałek to by pewnie serce tez było.No ale za to będzie piękny prezent na święta :tak::-)

Tuśka - gratuluję maleństwa, ale zazdroszczę tych 4mm szczęścia:happy::)

Asia_77 - nieźle sobie to powyliczałaś, ja się zgubiłam:)

GRUDZIEŃ:

06.12.2014 EwciaK podglądanko
08.12.2014 Hania USG połówkowe
08.12.2014 EwciaK punkcja
12.12.2014 Kotuska USG połówkowe
12.12.2014 EwciaK transfer
15.12.2014 Hania wizyta
17.12.2014 Olusia podglądanko maluszków
20.12.2014 Tuśka85 wizyta serduszkowa
22.12.2014 Kasik36 podglądanie synka

STYCZEŃ:

05.01.2015 Anulla28 USG połówkowe