reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
ratunku !!!!

potrzebuję pena do puregonu !!!!

oglądam sobie moje leki i patrze ze nie ma pena. Leciałam do apteki ale okazalo sie ze nie dostali a w hurtowni tez nie ma :wściekła/y:

Co mam robic?

Moze któras z Was ma i moze mi podesłać?

kasik dziękuję:-D ...właśnie z mężem przeliczaliśmy dawki bo w igle z menopuru w 1ml jest 600j,m a 600 jm puregonu to 0,72ml. Czyli 50 jm jakie mam brać to 36 jm w menopurze. Mam nadzieję ze dobrze obliczyłam

jeszcze raz dziekuje .....a juz mialam zawał :sorry2:

kasik bo tak w menopurze mamy : strzykawka ma 1 ml a w nim 600 j,m,

a 600 j,m puregonu jest w 0,72 ml. Czyli w 1 ml jest 833 j.m. Więc niestety 50 j.m. menopuru to nie 50 j.m. puregonu tylko stosunkowo mniej , Z obliczen wynikło ze 36 jm menopuru to 50 jm puregonu w strzykawce.:-)

Witam dziewczynki,

Tuśka kciukasy za dzisiejszą wizytę.
Miłego dnia dziewczynki:)

GRUDZIEŃ:
05.12.2014 Tuśka wizyta pęcherzykowa
06.12.2014 EwciaK podglądanko
08.12.2014 Hania USG połówkowe
08.12.2014 EwciaK punkcja
12.12.2014 Kotuska USG połówkowe
12.12.2014 EwciaK transfer
15.12.2014 Hania wizyta
17.12.2014 Olusia podglądanko maluszków
22.12.2014 Kasik36 podglądanie synka

kciuki za dzisiejszą wizytę Tuśka:)

my po wczorajszej wizycie, wszystko w normie i chyba szykuje się nam dziewczynka:) Co prawda to jeszcze nic pewnego, bo dziecko odwróciło się do nas plecami i widziałam cały kręgosłup:) Lekarz kombinował od dołu i przez brzuch i mówił, że chyba to dziewczynka będzie. Takie jakieś wstydliwe nasze dzieciaczki:) Mam nadzieję, że 100% dowiem się 5.01 - na połówkowych.

Ewcia, skoro przejęłaś kalendarz możesz mnie wpisać, a 5.01.2015 - badania połówkowe

Przesyłam fluidki ciażowe i trzymam kciuki za Was dziewczyny. A po nowym roku pewnie kolejna fala ciężarówek nadejdzie :-)

reklama
Do góry