reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Olusia - nie dziękuję, mają dzwonić o 14. Siedzę jak na szpilkach. Mam nadzieje, ze tym razem zarodki dotrwaja do 5 doby.

A ty juz niedługo się rozpakowujesz :) Pewnie nie możesz się doczekać :)

reklama
Hess mam takiego stresa, udziela mi sie lek, boje itp..do tego goni mnie do wc i mdlosci wrocily.. wlasnie jade na ktg. Ale cos czuje ze nie dotrwam do terminu cc

Olusia, będzie dobrze, nawet jak wcześniej zrobią Ci cc to grunt, by maluchy były zdrowe i ty tez poczujesz się lepiej.

Dzwonili właśnie z labo, jakoś wcześniej. Pobrano 26 kumulusów, 17 komórek było dojrzałych, 4 z 6 się zapłodniły. Kolejne info juz w poniedziałek.

Poprzednim razem było 27 kumulusów, 12 dojrzałych, 4 zapłodnione, po drugiej sobie brak zarodków.

Boszee, chyba zwariuje do poniedziałku.

Hess, spokojnie! Będzie dobrze - zobaczysz :) Dotrwają do poniedziałku!;-)a w maju sprawią Ci największą radość!

Madziulka ja rowniez ciche gratulacje:) niestety nie podpowiem Ci kiedy powinnas zrobic nast bo jeszcze jestem zbyt zielona w temacie ivf.. ale ja bym pewnie co 2 dzien biegala:)

A ja juz po KTG.. podlaczyli mi tez kroplowke z magnezem i nospa..przez te moje skurcze...i leze sobie wlasnie!

Hess super wynik.. na pewno maluszki beda sie ladnie dzielic..!;-)

Madziulka gratuluje ;-)

Hess dwa razy pod rząd sytuacja nie powinna się powtórzyć, ja nie miałam w ogóle zarodków za pierwszym razem a za drugim i trzecim już miałam po 2 więc u Ciebie też powinno być dobrze, trzymam kciuki :tak::-)

Madziulka przyrost piękny :-) Najlepiej powtarzaj co 48 lub 72 h, wówczas łatwo policzyć przyrost.

Olusia przecież nie mogę rozpakować się przed Tobą więc szykuj się kochana przed 27 marca ;-):-D

reklama
Nie dziękuję by nie zapeszyć , zrobię 11 dnia i później 14 dla kliniki.
Hess trzymam mocno kciuki, na pewno będzie dobrze .
U mnie za pierwszym podejściem nie miałam komóreczek ,teraz 4 .
Różnica jest ....

Do góry