reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej kobietki:) pewnie wszystkie swietujecie, a ja zaczynam myslec o jutrze... z kliniki do mnie nie dzwonili, zreszta dr nic nie mowil aby mieli to w zwyczaju.. oby jutro kropek na mnie czekal ♡ 3dni jakos przelecialy:)
Marcysiu ja tez mam obciazajaca prace i zastanawiam sie nad zasymulowaniem choroby chociaz na te pare dni... nie moge wziac zwolnienia z kliniki, bo trzymam wszystko w tajemnicy, a pieczatka jest jednoznaczna.... Nie chce wylecieć w razie gdyby sie nie udalo..; )

Pozdrawiam Was Swiatecznie:)

Jutro trzymamy kciuki za udany transfer niebajki :tak: Powodzenia!!!

Kalendarz

KWIECIEŃ

06 - niebajka - udany transfer

07 - enni - podglądanie pęcherzyków
07 - ilka_a - ustalenie nowego planu działań
07 - OlaSzy - I pozytywna beta !!
08 - KasiaMakaronik - punkcja
10 - Madziulka Rz - usg serduszkowe
15 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa
20 - niebajka - I pozytywna beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
A ja dziś zaliczyłam wizytę w lux medzie na dyżurze, bo obudziłam się z wywalonym węzłem chłonnym przy uchu. Boli, mam spuchniete i czerwone to miejsce. Ale lekarz powiedział, że to pewnie od zatok, bo mam zapchane i katar.
Święta i po świętach juz u mnie, teraz blogi odpoczynek.

Hess dbaj o siebie!! Nie mozesz teraz chorowac:)

U mnie jeszcze jutro tylko sniadanie swiateczne i na 11 mam wizyte w klinice^^ także wlasciwie juz tez po swietach:)

Ennie jak sie czujesz?

reklama
Do góry