reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny, witam poświątecznie i życzę Wam tego najwaniżejszego - kurczaka, królika, kropka :) kto jakie nazewnictwo woli! ;)

Enni, Hess, dorzucam życzenia zdrowia, bo widzę, że są potrzebne!

Niebajko, cieszę sie, że już w dwupaku jestes! i tak pozostanie, nie ma innego bata!!!! kciuków nie puszczam nawet na sekudnę jedną! i cały weekend towarzyszyły mi myśli o Tobie:)

OlaSzy, to musi być wielkanocny cud!!!!!

niebajka Odpoczywaj teraz i niech kropek pięknie sie wgryza i pięknie sie rozwija [emoji3]
olaSzy myśle ,ze słaba kreseczke na teście potwierdzi pozytywny wynik bety [emoji2] trzymam mocno kciuki &&&&

Byłam wczoraj po receptę na jod i od jutra bede juz brała ,musze porozmawiać o tym z doktorkiem , jajeczko pękło ,ale troszkę krwi było w środku [emoji19] wiem ,ze to nie ważne przy in vitro ,ale boje sie ze moze zrobic sie torbiel krwotoczna .

OlaSzy ale trzymasz nas w napięciu ;-):tak: co chwilke zaglądam ::)

Hess teraz doczytałam że Ty również chora :-(do przyjęcia kropka na pewno się wykurujesz:)

Ciekawe co u naszych świeżo upieczonych mamusiek słychać. Pewnie wszystkie już w domciu :):) a w ostatnich dniach aż 3 dziewczyny zostały mamusiami Kasik,Smerfeta i Ola (nie wiem czy nicka nie pomyliłam tego ostatniego)

Dziewczyny ide spac, bo jestemm nieprzytomna a jutro do pracy:) bardzo dokucza mi macica od tego grzebania i naciągania:/ Dziekuje za wszystkie dobre slowa i kciuki! Jutro sie do Was odezwe i nadrobie zaleglosci:)

OlaSzy mam nadzieje zobaczyc ladniutka bete:)

A swoja droga ciekawe czy ja wytrzymam 14 dni do bety:p

Ja wiem, że trzymam w niepewności - ale sama czekam, sprawdzam i liczę na wynik;-) Jeszcze nie ma.. Do północy czekam, jak nie to rano Wam powiem, bo wtedy to już na 100% będą :)

reklama
Ola sie nad nami zneca!;) Ja w pracy chce szybciutko skonczyc zeby isc sie wylegiwac, i tylko zerkam w miedzyczasie co moment czy sa wiesci:)

Anika mam nadzieje, ze święta byly dla Ciebie do przelkniecia?

Ja cale postanowilam przejesc i przespac :)

Do góry