reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziękuję za kciukasy, mam nadzieje że podrosną;)
KasiaMakaronik &&&&&&&&&&&&&&&&za punkcje, daj nam szybko znać co i jak :tak:
Lilka no po to tu jesteśmy żeby dawać sobie otuchy...:-);-):tak:
Marcysia czekamy na suwaczek ;):-D
Niebajka co do bety nie pomogę...:(
OlaSzy &&&&&&&&&&& za wysoka betę ;-):tak:
Hess oby ten czas do wizyty nie dłużył się :tak: ja pamiętam jak byłam na wizycie przed 3 podejściem i lekarka powiedziała że to około 6 tygodni potrwa, ja mówię sobie masakra!! a tu zaraz punkcja..:)

reklama
Wielkie kciuki za dzisiejsze wydarzenia :-) Kasia Makaronik za jajcobranie , zawsze więcej pobiorą niż wcześniej podają :-)
Ola Sz gratuluję i życzę pięknego przyrostu :-)

kasiamakaronik kciuki zaciśnięte &&& jak juz dojdziesz do siebie to machnij na klawiaturze co i jak [emoji6]

OlaSzy dzisiaj to juz na pewno piękna beta bedzie :)

Kasik36 wiadomosc wysłałam na priv [emoji6] myślałam ostatnio o Tobie ,bo w czasie kiedy urodziłas kilka razy byłam w szpitalu i zastanawiałam sie czy w Elblagu jestes czy gdzieś indziej [emoji5]️

Dziękuję dziewczyny :) Na betę pojadę po południu (o ile mi się uda!) czuje się tak paskudnie od wczoraj - nie wiem czy to nie za wcześnie, ale już mnie mdli - dwa razy już czułam podbramkową sytuację, słabo się robi, zmęczenie wychodzi i od rana ten ból głowy. Boję się brać cokolwiek na ból i staram się to przetrzymać..

Jutro trzymamy kciuki za kurnik pełen dobrych jajek u enni :tak:

Kalendarz

KWIECIEŃ

09 - enni - podglądanie pęcherzyków
09 - OlaSzy - II pozytywna beta !!

10 - Madziulka Rz - usg serduszkowe
11 - OlaSzy - III pozytywna beta!!
13 - KasiaMakaronik - udany transfer!!
15 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa
20 - niebajka - I pozytywna beta !!
22 - niebajka - II pozytywna beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio
24 - niebajka - III pozytywna beta !!

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
OlaSzy - jak tam Twoja beta, kiedy wynik?

Olusia - co u Ciebie? Jak się czujesz, jak maluchy?? Pochwal się zdjęciami. Chociaż jednym ;-)

Do góry