reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik36 tak wiem ,ze to za wcześnie to 3 dpt ,tylko zastanawia mnie ten progesteron . Myśle, ze to przez końskie dawki luteiny bo biorę 3x2 po 100 .

Karusia gratuluje synusia [emoji3]

Ostatnia edycja:
Karusia28 - gratuluję Kochana, życzę Wam wspaniałego rodzicielstwa.

Ilka_a - nie znam się na wynikach, ale 3dpt to chyba za wcześnie, lepiej skupić się na kolejnej weryfikacji, jednak widać światełko w tunelu :)

Karusia gratulacje ;)
Powiem wam że mój kuzyn w zeszłym tygodniu również stał się rodzicem, chłopiec ma 2,5 roczku i od zeszłego tygodnia są już w komplecie :) U niego leczenie również zawiodło i zaadoptowali cudnego Kacperka :)

Ilka hmm niby coś tam wyszło ale 3dpt to chyba dużo za wcześnie ta beta, ale ja i tak trzymam kciuki :)

Ilkaa progesteron wysoki i bardzo dobrze, to dobrze wrozy. Beta niemiarodajna, ja przy nieudanym transferze tez taka mialam a przy udanym nie wiem bo nie wzielam weryfikacji i sama dla siebie robilam tylko progesteron.

Enni gratuluje kuzynowi, dzieciaczki adoptowane w rodzinach gdzie leczenie zawiodlo sa chyba jeszcze bardziej kochane :) no i czesto dzialaja cuda i matki zaliczaja naturalsa :) Tego im i Karusi zycze z calego serducha :)

Karusia, gratuluję z całego serca! :-D Masz wspaniałe serce i niech Waszej rodzinie już teraz będzie cudownie! :-) Jak się nazywa Wasz okruszek? :-)
Ilka-a, nadal trzymam kciuki, jesteś na dobrej drodze :-)

Hess, a więc moje zadrapanie nie było przyjemne. Myślałam, że spadne z fotela ;-) Polegało na wbijaniu cienkiego cewnika w endo i wysysaniu fragmentów, coś typu strzykawka. Bolące to było ale oby skuteczne :-)
Do 15 czerwca nadal lutka i estrofem, później @ i planowany transfer na początku lipca :-) już się nie mogę doczekać :-)
Ilka-a, dziś kolejna beta???

reklama
DW87 jutro kolejna beta ;) nie dostałaś żadnych leków przeciwbólowych i znieczulających ? W sumie jesteśmy w stanie wytrzymać wszystko ,aby miec upragnione malenstwo ,tym razem sie uda i nie ma innej opcji :)

Do góry