reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za DW87 :tak:

Kalendarz

CZERWIEC

30 - DW87 - wizyta przed criotransferem

LIPIEC

02- niebajka - III pozytywna beta + prg
03 - anika11 - wizyta kwalifikacyjna
04 - DW87 - podglądanie przed criotransferem
10 - enni - wizyta u gina
14 - KasiaMakaronik - wizyta serduszkowa

16 - Madziulka Rz - usg spotkanie z Kacperkiem

Czy kogoś dopisać do kalendarza, bo może przegapiłam coś?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem jeszcze przed wizytą, ta dopiero o 20, więc wrzucam już aktualny kalendarz, bo po lekarzu mogę zapomnieć ;-)

DW87 - trzymam kciuki za jutro, z pewnością po crio dołączysz do szczęśliwych już Muszkieterek, bo w końcu zwolniło się 1 miejsce ;-)

Kasia Makaronik, dopiero co była pozytywna beta a tu już pecherzykowa wizyta :-) Cieszę się, że wszystko jest tak jak być powinno :-D
Hess, to teraz kciuki za mnie? ;-) Chciałbym jak każda z nas dołączyć do dziewczyn, czas pokaże ? :-)

KasiuM cudownie:) to się dzieje Kochana! :***

Hess, no to nas przetrzymasz! Kciuki!

DW:))) czekamy jutro na same dobre wiesci:)

Ja bylam na wynikach i u endo. Dostałam euthyrox i diete. Za miesiac kontrola z wynikami. Jestem spokojniejsza. A oprocz tego padam na twarz.. ide spac:p

reklama
Sprawozdanie z dzisiejszej wizyty :)
Fizycznie u mnie ok, zalałam gabinet usg i siebie @. Dosłownie, po usg cieklo ze mnie jak z kranika.
Będę miała krótki protokół. I tu zaczynają się schody. Bo przecież zawsze musi być od górkę.
MZ nie przyznało im kasy jeszcze, na czas na podjęcie decyzji do października. Więc do czasu ich decyzji nie możemy podejść do symulacji. Jesteśmy na 77 miejscu na liście oczekujących, tych co są juz w programie rzecz jasna.
Dziś tak w skrócie.

Do góry