reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny, czyli jesli endo byłoby ok to transfer mógłby się odbyć np po 20dc? Jeśli wszystko byłoby oczywiście ok bo na siłę nie chcę by później nie żałować. Czekałam w sumie od kwietnia, to miesiąc mnie nie zbawi. Do tej pory miałam 5 dni przed transferem luteine a teraz jeszcze nie. Więc teoretycznie jakby mi kazał brać luteine od soboty to transfer mógłby być 23dc ? Nigdy tak późno nie miałam więc nie wiem co o tym myśleć?

reklama
DW ja sie tez nie bede wymadrzac:/ to bylo moje pierwsze crio, natomiast juz od 8dc mialam zwiekszona dawke estrofemu do 3x1. Trzymam kciuki za najlepsza decyzję lekarza!

Hess obys musiała czekac jak najkrocej:) czekam na dobre wiesci i hasło "start":))))

Dziękuję dziewczyny za informacje :-) Nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać do soboty, na ewentualne zielone światło. Myślę, że dr wie co robi, skoro kazał przyjechać w sobotę, to może jeszcze szansa na crio jest? Ehhh, ciągle pod górkę.
Niebajka, a ty jak się czujesz mamusiu?:-) Jakieś objawy pojawiły się?

Hess, za ciebie również trzymam kciuki! Zajadaj się witaminkami, odpocznij, czas do kolejnego podejścia szybko minie :-)

DW kciuki za Ciebie caly czas:))

Czy ja wiem, czy mam jakies objawy? Moze troche w koncu piersi bolą, boli mnie na @. Na poczatku nie moglam w ogole spac, teraz czuje ze w ciagu dnia mi oko leci i walcze w pracy z faza:D

Aniko dzisiaj cala moc z Toba! Powodzenia Kochana:*

Kasik jak Junior po szczepieniu? Wszystko ok?

DW mocne kciuki za Ciebie :tak:
Niebajka ja to też za bardzo nie mam takich objawów czasem piersi bolą czasem coś pociągnie na dole ,ale na pewno powiększyły się piersi:-D
Aniko Kciuki za egzamin:tak:

Dziękuję dziewczyny za kciuki i mile slowa :-) W sobotę wszystkiego się dowiem, już co ma być to będzie ;-)
Niebajka, Kasia Makaronik życzę Wam spokojnej ciąży :-) Cieszcie się dziewczyny z każdego dnia w tym wyjątkowym stanie :-)
Anika kciuki za egzamin :-)

reklama
Do góry