reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Jutro trzymamy kciuki za Hess :)

Kalendarz

SIERPIEŃ

05 - Hess - wizyta przed III podejściem

11 - anika11 - wizyta przed stymulacją
14 - Madziulka Rz - kolejne spotkanie na usg
18 - niebajka - badania prenatalne
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

Hess;) a na co ta witamina b12? Jesteś zadowolona po tej wizycie? Uspokojona? Jutro dalszą część wieści u Cuebie:) kciuki moje masz zapewnione:)
Enni, dziwne, to by było jak byś ciagle uśmiechnięta chodziła. Przeszłas wiele i masz prawo mieć gorszy czas. Masz prawo wyplakac sie, powiedzieć o swoich troskach i zalach. My tu trzymamy za Was kciuki, możemy pocieszyc, ale to w Tobie niestety największe stresy siedza, choć wierz mi,że gdyby można,wzielybysmy je od Ciebie;) jeśli w rozmowie z psychologiem widzisz jakas szansę, zrób to. Nie na nic gorszego niż dusić w sobie wszystkie zmartwienia. Ściskam!:)

anika11 - w ogóle powinno się brać Wit z grupy B, bo przy tej mutacji mogą być niedobory. Generalnie nie jest to nic strasznego. Ponoć ;)
Dziś idę na 12 do lekarza.

Hej!
Dziewczyny, będę iść krótkim protokołem :tak:. Ale lekarz w pierwszej chciał dać mi znowu długi protokół, jak mu zaczęłam mówić, że już miałam 2 razy i skutek był opłakany to zmienił zdanie. Uffff! Na usg wszystko ok. I tu moje zdziwienie - od jutra już zaczynam stymulację Menopurem, potem włączony będzie Cetroide :eek:. Myślałam, że będę musiała najpierw brać antyki.....Ale lekarz stwierdził, że nie muszę. Mam nadzieję, że wie co robi.
Pokazałam mu też wyniki mutacji i powiedział, że to nic złego, zmienił mi tylko kwas foliowy na taki w formie metylowej.

W przyszły czwartek mam wizytę w trakcie stymulacji i wizytę u anestozjologa. 2 dni wcześniej muszę zrobić do anestezjologia badania morfologii, a w dzień wizyty poziomu estriadolu i prg.

Przy III podejściu zapładniają wszystkie komórki.

Tak wiec.......WRACAM DO GRY W TEMPIE EKSPRESOWYM!!!!!

Hess, co za tempo!!!! ale sie dzieje!! cieszę się bardzo, że wracasz do gry i to w tak szybko :) będziesz tydzien przede mną, więc w zasadzie pójdziemy łeb w łeb :) huuuurrrrrra!!!!

reklama
Do góry