reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro odpoczywamy :)

Kalendarz

SIERPIEŃ

13 - Hess - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog
14 - Madziulka Rz - kolejne spotkanie na usg
17 - anika11 - wizyta w trakcie stymulacji
18 - niebajka - badania prenatalne
22/24 - anika11 - punkcja
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

reklama
Hess, już jutro pewnie wiecej bedziesz wiedziała :) neich będzie po Twojej myśli!

mam ogromną nadzieję, że ppunkcja będzie wczesneij niz 24, no ale wiem, ze poki co nie można się na nic nastawiać. Dobrze, że działamy!:)

Jutro trzymamy kciuki za Hess, czyli mnie ;-)

Kalendarz

SIERPIEŃ

13 - Hess - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog

14 - Madziulka Rz - kolejne spotkanie na usg
17 - anika11 - wizyta w trakcie stymulacji
18 - niebajka - badania prenatalne
22/24 - anika11 - punkcja
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem

Hess, dziś Twój dzień :))) rozwal system!!! o której wizyta?

Enni, witaj :) Cieszę się, że się odezwałaś:) mam nadzieję, że wszytskie przykre niespodzianki juz za Tobą!!!
w Gamecie ruch jak zawsze pewnie, choć o 8.00 rano jakos mniejszy niż po południu ;) ciekawe dlaczego? miejsce mi odpowiada i cieszę się, że tam właśnie trafiłam, choc nie ukrywam, że dojazdy są męczące, ale da się :)

Kate, zaglądasz tu? jak sytuacja u Ciebie?

anika11 - wizytę mam o 14 + pewnie opóźnienie będzie. A o 13:40 mam anestezjologa. Ciekawa jestem jak tam Twoja stymulacja przebiegnie. Oczywiście w grę wchodzi tylko duża ilość świetnych jajeczek albo bardzo duża ilość ;-)

reklama
Hess, no ja innej opcji nie przewiduję :D będą tylko świetne wieści, a punkcja i transfer wcześniej niż lekarka przewiduje :D

będę czekac na wieści od Ciebie :))

Do góry