reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

OLaszy ciuszki piękne fajnie się patrzy na takie maleństwa .To prawda że in vitro bardzo wzmacnia związki ,ogólnie przeżywanie problemu razem:tak: ciesz się bo to wielka radość przecież tak długo czekamy na tę ciążę :-)
KATE i pora na Ciebie przyjdzie in vitro uczy nas cierpliwości i pokory czasem to bardzo ciężkie ,ale i TY będziesz się cieszyć niedługo pozdrawiam
anika a Ty co tam się nie odzywasz

reklama
OlaSzy - fajnie, że tak się wspieracie , że mąż się cieszy.
Mój mnie też wspiera na swój sposób, ale on jest z tych co to uczuć nie okazują. Więc jakoś nie czuje wzmocnionej więzi ;). Generalnie udaje niewzruszonego.

Jutro trzymamy kciuki za niebajkę i super wyniki prenatalnych :)

Kalendarz

SIERPIEŃ

18 - niebajka - badania prenatalne

19 - niebajka - test PAPPA
20 - anika11 - wizyta w trakcie stymulacji
21 - Hess - punkcja
24 - anika11 - punkcja
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

WRZESIEŃ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Hess pieknie!!! :)))) dobry plan!
Faktycznie progesteron skoczyl:|
ale na pewno jestes spokojna, bo teraz bedzie duzo zarodeczkow i crio juz w nastepnym cyklu?
Kciuki wielkie caly czas!

Aniko, za Ciebie tez!!!:*

Kate wracaj do walki:D

OlaSzy faaaajny Twoj wozek:p i ciuszki tez przeslodkie:))

KasiaM, nasza Anika pewnie w podrozy do domu jeszcze:)miala pozno wizyte:)

Hess, podczas stymulacji mój mąż też był zdystansowany bo nie wiedział jak mi chyba pomóc czy okazać wsparcie, daj mu jeszcze czas. Oni zawsze pękają, zobaczysz ;-)

PS: dziewczyny, dziękuję za miłe słowa, ale niedługo same zaczniecie kompletować wyprawkę i wtedy ja będę Wam zazdrościć, że już jest za późno ;-) a może będę w stanie udzielić jakąś dobrą radę? Kto wie :))))

OlaSzy - no może masz rację, może jeszcze zdąży pęknąć, hihi.

niebajka - na którą jutro masz wizytę?
Crio dopiero jakby w drugim cyklu. Tzn teraz będę musiała dostać @ i dopiero jak dostane drugi raz to wtedy idę do lekarza i działamy. Czyli za dwie @ :D

Dziewczyny późno wróciłam, ale wieści chyba dobre! Naliczyla 18 pęcherzyków 10-12mm. Estradiol mógłby być wyższy,ale ma jeszcze czas. Od dziś 175 puregonu i w czwartek wizyta. Punkcja raczej na pewno w poniedziałek.
Hess, dasz czadu w piątek;) ale będzie co zbierać!! Kibicuje mocno;)
Niebajko kochana, jutro dzień Waszej Trojcy;) będą wzruszenia;) ciekawe, jak N zareaguje;)
Kasia, Kate, Ola, dziękuję ;*

reklama
Hess czyli crio, tak jak u mnie bylo, na drugi cykl:) czytalam gdzies ze niektorym od razu po @ robia, to mozliwe? Czy ja cos zle zrozumialam?:p wydaje mi sie ze bardziej logicznym jest po 2 cyklach jak organizm odpocznie po stymulacji :p

Aniko:**** Cholera, nic sie nie da przyspieszyc, chocbysmy zaklinaly wszystko, co tylko mozna;) najważniejsze zeby wynik byl najlepszy z możliwych i na tym sie skupmy! U mnie 3 zastrzyki z podniesiona dawka daly efekt zakanczajacy stymulacje, pytanie co na to Twoje jajniki;) wszystko jest jeszcze mozliwe:*

Dziekuje za kciukasy, wizyta o 10:30 :D

Aniko N. przezywa, ze go nie wpuszcza na badanie:p

Do góry