reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
ja w Invikcie musiałam mieć ze sobą wszystkie epikyzy dotychczasowego leczenia, wystawione przez kliniki przez które się przewinęłam i dodatkowo przy niepłodności idiopatycznej udokumentowane co najmniej 4 IUI, no i oczywiście aktualne wyniki FSH lub AMH oraz nasienia, skierowanie nie było wymagane,

Ehhhh boję się jak to z nami będzie. :-( U mnie niestety nie ma takich profesjonalnych klinik, ja leczyłam się w zwykłym gabinecie ginekologicznym, gdzie nie ma komputera, karta prowadzna jest ręcznie, ja za chiny ludowe nie mogę się doczytać.... ciekawe co na to powie lekarz w klinice :-(

Witam wszystkie dziewczynki czy mogę do Was dołączyć.
Też korzystam z programu i bardzo się cieszę, że już tyle sukcesów to naprawdę duże pocieszenie :)

Witam dziewczyny, ja już jestem w domku z moją jedną kruszynką. Na 6 oocytów zapłodniło się 5, jeden został mi podany a reszta rozwija się do 5-doby, ile przeżyje tyle zamrożą. Moje wszystkie zarodki były klasy A, dziś podano mi 4 blastomerowy. Pozostałe to jeden 4- blastomerowy, jeden dwu-blastomerowy i dwa trz-yblastomerowe. Tak więc chociaż te kilka dni będę w ciąży...a później się okaże.Dziękuję za kciuki i pozdrawiam.Lady Margot a u Ciebie jak?Angella jeszce kilka dni i pęcherzyki podgonią
Darka teraz spokojnie wypoczywaj jesteś w ciąży :)

reklama
dziewczyny mam pytanie, jak to jest z ilością trafserowanych zarodków? Bo rozumiem, że dofinansowywane in vitro dopuszcza transfer max 2 zarodków, kto o tym decyduje - lekarz czy to zależy od nas czy od tego jak się rozwijają zapłodnione komórki? jak to jest w waszym przypadku?
w regulaminie jest napisane 1 do 35 roku chyba ze względy medyczne czy jakos tak, a powyżej 35 r.ż. 2, ale ja mam 28 a doktor podal mi dwa, właściwie nawet nie pytał ile chcemy, przyjęłam co dawali ale i tak sięn ie udało, wiec teraz w nnej klinice będę nalegała na 2.

Do góry