reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta wszystko zależy jakie dostaniesz znieczulenie od tego głównie zależy ile zostaniesz w szpitalu w pozycji ginekologicznej pobierają np. wycinek tak jak w Twoim przypadku a wszystko widać na monitorze robią to przy pomocy kamery , nie masz się czego bać to bezpieczny i krótki
zabieg :tak: . Mam nadzieję że chociaż troszkę pomogłam .

Ostatnia edycja:
Smerfeta ja miałam histeroskopie ale okazało się że nie brak pobierać wycinka przed czułam wielką niewiadomą i strasznie się bałam że będzie bolało ale okazało się całkiem dobrze i bez większych buli ,uśpią Ciebie na krótko.ja martwiłam się że wyjdzie coś nie tak co nie pozwoli mi podejść do programu.
hania przykro mi:-(

Hania... strasznie mi przykro :-(
KasiaMakaronik, Heiza dzięki za info.
Heiza gdzie robiłaś histeroskopie? Ja mam robić w szpitalu miejskim w Gdyni (takie preferencje mojego dr).
Boje się, że wyjdzie coś nie tak i diagnoza będzie najgorsza z możliwych

Hania przykro mi :-(

Heiza, zazdroszczę, zawsze pociągała mnie medycyna.

Smerfeta a wiesz jakie są wskazania do histero? Nigdy nie miałam problemów z endo dlatego tez moze to zlekcewazylam.

reklama
Heiza, niestety? ;-) miałam nadzieję, że tak... może by się okazało, że znasz moją siostrę, która jest pielęgniarką, bo wiadomo, świat jest mały :happy2:
Dani problemy z endo miałam tylko po clostilbergu... no i raz zamiast prostego endo miałam falę.. ale nie to niepokoi mojego dr. Tak jak pisałam chodzi mu o nieudany transfer i problem przy transferze + ciąża pozamaciczna. Czasem jest tak, że zarodek nie może zagnieździć się w endometrium i wraca do jajowodu i być może u mnie tak było

Do góry