reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Agawa dobrze ze sie nie dałaś lekarzowi !!!!! Ale rzeczywiście opóźnienia są mega denerwujące lekko mówiąc, jak jadę pociągiem i jest opóźnienie to raz miałam tak ze nie zdążyłam na niego a następny był 4 h pózniej !!!!!! Wiec w domq byłam ok 1 w nocy :( no w żebyś miała sobie sama drukowa papiery , daj spokój, mam nadzieje Ze dr zapamięta cię teraz i juz bedzie uważał żeby nie zadzierać z tobą!! Hihi znam klinikę gdiw opóźnienia to 3h standard nawet prywatnie gdzie płaci sie 350zl za wizytę !!! To można oszaleć
Chloe jeżeli masz Cykl bezowulacyjny to inna historia :) wiec śmiało bierz luteinke :) a u kogo jestes w gamecie?
Wiecie co zauważyłam ze jak biorę gonapeptyl , teraz akurat co 2 dni to tego nią co wstrzymuje meCzy mnie zgaga lub wzdęcia , to jest straszne bo nigdy nie miałam z tym problemu!!!
A ja juz mam wolne , taka dobroć ze strony pracodawcy ;)
Miłego dnia dziewuszki :)
Dziewczynki miłego dnia życzę

reklama
Genna, oj mój pracodawca też by mógł okazać dobroć i już dzisiaj dać wolne ;) hihihi jutro zapewne jak co roku o 12 szef powie że mam uciekać do domu "piec placki" :)

Kotuska wrzucam obiecane zdjęcie :-)

7f7961192f.jpg

Chloe witam kolejną koleżankę z Gamety Gdynia :happy:

Agawa rozumiem co czujesz... ja chyba też nigdy nie weszłam do gabinetu na czas :baffled: pamiętam pierwszą swoją wizytę (jeszcze płatną, na długo przed wejściem refundacji) - czekałam 2h a lekarz poświęcił nam nie więcej niż10 minut ... zresztą wczoraj też czekałam zestresowana przed usg ...

Załączniki

• 7f7961192f.jpg
    7f7961192f.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Infinity - o matko! co za fotka! cud nad cuda! :-)

Magda_7891 - hmm... krótki protokół to znaczy że od razu stymulacja bez antyków, tak? Trochę jestem jeszcze zielona w temacie. Pewnie za miesiąc będę już ekspertem ;-) Leczę się u dr S.

Infinity.... brak mi słów.... taki piękny wielki pęcherzyk.... przepiękny widok.....ciesze oko tym widokiem :-)
Agawa... jakie miałaś przeboje....złe dobrego początki... zobaczysz..... next time to sobie powtarzaj na uspokojenie... leci bocian.... leci bocian :-D Co do papierów to niektóre z nich są wspólna ale chyba załączniki wypełnia się osobno.Ale sytuacja żeby lekarz nie miał druków jest po prostu żenująca i nieprofesjonalna. I tu brak słów.
Chloe jak bezowulacyjny to chyba lutka nie zaszkodzi.
Genna, ja się ostatnio tak nad Tobą zastanawiałam. Założyłaś to forum a jeszcze się bujasz z leczenie zamiast z brzuszkiem sobie chodzić. Kurde Ty pierwsza powinnaś być zaciążona jako przykład skuteczności rządówki !!! Mam nadzieję, że się poprawisz w najbliższym czasie !

reklama
Infinity, pieknaaaaa kropeczka! Juz niedługo my wszystkie sie takiej doczekamy:))

juz ochlonełam po wczorajszych niepotrzebnych stresach. Nawet sie zaczęłam zastanawiać, czy to ja jestem z jakiegoś Marsa, czy co, ze mam wysokie wymagania? Ale powiem Wam, ze nie nawidzę tego postsocjalistycznego zachowania w biurach, u lekarzy, w urzędach. To jest calkowity brak szacunku dla drugiego człowieka. Po przeanalizowaniu wszystkiego uważam, ze mam racje. W końcu za każdym pacjentem, nawet w rządowce, a właściwie w szczególności w rządowce idzie gruba kasa dla kliniki, do tego jeszcze kupę kasy zostawiamy na leki, wiec zarabiają na nas niemało. Powinni dbać o klienta. Poza tym nie rozumiem dalej, jak to możliwe, ze jest tyle osób poza kolejką. No ja zapobiegawczo umowilam sie juz na podgladanie. Bo przecież jestesmy w stanie to przewidzieć. Ale żeby sie mniej denerwować, uznałam, ze znajdę sposób na to, żeby nie czekac w nieskończoność. Będę sie umawiać jako pierwsza pacjentka danego dnia i wtedy nie bedzie opóźnień. Mam nadzieje.

Milego dnia wszystkim!

Do góry