reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

GizaS - to z całego serducha życzę bliźniolców :-) choć to niełatwy kawałek chleba ;-)
Lawendowy - gratuluje ruszenia z kopyta :-) Trzymam mocno kciuki
Agusiapela i za Twoje usg też

Generalnie całymi naszymi 3 serduchami jesteśmy z Wami i zaciskamy kciuki za.wysokie betki i podwójne kreseczki :-)

reklama
Gizas ale się zrelaksowałaś, no i ta parka dzieciaczków jeszcze doszła :)
Pełna Nataszka jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co do rodzinki z Damasławka to ja znam tam tylko ich ale to mała mieścinka, Wieczorki się nazywają :)
Agusia to teraz 3mamy kciuki za podglądanko :) boshe ty już prawie na końcówce w porównaniu do mnie :)

Kochana nawet się nie zdążysz obejrzeć a już będziesz z brzusiem chodziła czego ci życzę z całego serducha :)

Malwisia wg mojego gina, ale też doświadczając po sobie, absolutnie nie. Leki na stymulacje tylko utuczą torbiel. Jesteś już tak blisko że lepiej nie ryzykuj. Niech torbiel się wchłonie i zacznij stymulacje :-)

Malwisia nie powinnaś podchodzić do ivf przy torbieli, bo tak jak pisze Smerfeta stymulacją tylko torbiel podtuczysz a pęchezyki będą nie widoczne.
Ja ze swoją torbielą walczyłam 3 cykle, ale z błędu lekarza właśnie ją podtuczyłam lekam za 2200 zł i 5 dnia stymulacji zamiast oglądac pęcherzyki ja zobaczyłam 5 cm torbiel i ivf zakończone.

Jutro rano jadę na wymrażanie kłykcin;-)podobno nie jest za przyjemne, dlatego biore męża za kierowcę:sorry2: udało mi się nawet załatwić na NFZ, byłam dziś u dr żony gina stacjonarnego do którego chodzę. Wizyta na NFZ, chciałą mi dac masć ale jak powiedziałam o ivf to wćisnęła mnie na jutro do innej placówki gdzie ma sprzęt i mi to zrobi:tak:

Witam w ten jak że słoneczny dzionek. Dla mnie pewnie bardzo pracowity bo po powrocie z pracy będę do późnego wieczora pracować przy żniwach ( zwalać zboże lub zwozić małą kostkę słomy) Mieliśmy to robić w niedzielę ale się rozpadało w nocy i nam pokrzyżowało plany. Tak już by było w większości zrobione. W sobotę też siedziałam na przyczepie i zwalałam ziarka i spaliłam sobie plecy. Teraz zauważyłam że wyszły mi takie krostki na szyji i nie wiem czy to jest efekt słońca czy tabletek. Biorę na tego mojego nieszczęsnego torbielą orgametril i czytałam że po nim wychodzi trądzik. Wczoraj miałam doła i wszystkie pesymistyczne myśli mnie nachodziły. Dzisiaj pewnie na zamartwianie się nie będę miała czasu. A co tam u was kobietki?

Malwisia ja na swoja torbiel w pierwszym cyklu brałam luteinę dopochwowo, w drugim cyklu brałam właśnie orgametril i a w trzecim antykoncpecję i znikła.

Jestem już po zamrażaniu kłykcin, może i nie było przyjemne, ale gorsze uczucie ma dopiero nastąpić jak pojawi się obrzęk i bedzie się goić , ale wysłałam po preparat do przemywania do apteki. Zabieg miałam za darmo-zaoszczędziłam 400 zł;-)dzięki życzliwości pani dr. Za dwa tygodnie zapisałam się na kontrolę, bo dr obawia się że te większe zmiany moga wymagać ewentualnie jeszcze jednego wymrażania.
No i czekam na @. Dziś drugi dzień po odstawieniu antyków.
Piękna pogoda u mnie:-)
Życzę wszytskim miłego dnia:-)

reklama
Gizas życzę Ci jak naj najmniejszego bólu przy gojeniu. Ja mam brać orgametril do miesiączki a potem antyki Atywia i 10 dc mam USG to może jest nadzieja że ten mój torbiel się wchłonie i będę mogła zacząć stymulację.

Ostatnia edycja:
Do góry