reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kwiatuszek nie masz podanych norm z boku? W którym dc badałaś? Ja mam wartość referencyjną podaną taką, może to Cię uspokoi:
  • faza folikular 3,5-12,5
  • faza owulac 4,7-21,5
  • faza lutealna 1,7-7,7
  • menopauza 25,8-134,8

Agusiapela ty nasz kurko niosko:) tyle jajec
dziewczyny zastanawiam sie nad tą ilością komórek, mozna zaplodnic 6 aa resztę na swój koszt zagrozić, hmmmm a potem jak je odwrócą to trzeba je zaplodnic no nie? I jak wtedy wyglada koszt, czy któraś sie orientuje co i jak? Pamietajmy ze z tych 6 nie wszystkie muszą sie zaplodnic i ładnie rozwijać i np zostanie nam 1 albo wcale, kurcże to jest zagwostka...

Hej dziewczyny :) Można się dołączyć? Oczywiście mam ten sam problem co Wy - BRAK CIĄŻY;/ Jestem umówiona na koniec sierpnia do dr Cz. w Gamecie w Gdyni, czy któraś z Was zakwalifikowała się w tej klinice?

Genna masz racje do tego problemu o nie wiem jak to wygląda, bo co jeśli sie ma 12 komórek, 6 dadzą do zapłodnienia 6 od razu do mrożenia, ale przeciez to procedura ivf jest najdroższa i kosztuje 4000 a isci 4800 zł bynajmniej w mojej klinice:baffled:
Witaj Gonia życzę powodzenia i w szybkim czasie piękne bety:tak:
Agusia wiedziałam że będzie miec dużo pęcherzyków, przy takim AMH to było pewne. Pij minimum 2 litry wody dziennie, zapobiegawczo pezed hiperką

Ja @ jeszcze nie mam:sorry:Ale jutro już się pewnie pojawi

Hej dziewczyny :) Można się dołączyć? Oczywiście mam ten sam problem co Wy - BRAK CIĄŻY;/ Jestem umówiona na koniec sierpnia do dr Cz. w Gamecie w Gdyni, czy któraś z Was zakwalifikowała się w tej klinice?

Witaj Gonia:happy: jest tu kilka dziewczyn, z tego co pamietam agnella chyba, smerfeta.....i nie wiem czy któraś jeszcze.....dziewczynki pomóżcie:)....proponuje w sygnaturze napisać ktora gdzie startuje:) bo ja to chyba mam skleroze 3mam kciuki za wizytę:)

reklama
Witaj Goniab83! Ja zakwalifikowałam się na ivf w Gamecie u dr Skw, też jestem z kuj-pom i w dodatku (chyba) mam prawie tyle lat co Ty (jestem rocznik 82). Ale się Cieszę, że do nas zawitałaś :-)

Do góry