reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
a skąd jesteś? ja też robiłam fsh u siebie, bo laboratorium w klinice jest czynne od 8-11 i nie zdążyłabym się wyrwać z pracy i dojechać

Darka ale jajeczek super :D a ja mam jeszcze pytanie dotyczące kolejnej mojej wizyty w invimedzie bo ty pisałaś ze po zakw.lekarz kieruje na badania i czy te badania robi się w ich klinice i czy można w tym samym dniu je zrobić co wizyta? A ile razy potrzebowalas mieć męża w klinice? Pytam bo my z tymi dojazdami ciężko będziemy mieć. I jeszcze jedno pytanko znacie jakieś tańsze noclegi we Wrocławiu blisko kliniki.

Solostar tak te badania u nich od razu robisz w ten sam dzień, mąż potrzebny Ci na pewno na tej wizycie gdzie badania bo jemu też zlecą hiv i HBs, HCV, WR. Później to potrzebny w dniu punkcji. Noclegów nie znam żadnych we Wrocku, bo ja jestem z okolic Wrocławia i zawsze dojeżdżałam. Pozdrawiam

reklama
Do góry