reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, lekarz kazał mi zrobić jeszcze jedna betę przed wizytą i niestety spada. Więc ciąża przestała się rozwijać, dzisiejsza wizyta to jednak będzie tylko przykra formalność. Jedynym plusem jest to, że skoro wydarzyło sie to tak wcześnie, to pewnie organizm sie sam oczyści, "bez wspomagania". Czuję ogromny smutek, ale w sumie tego się spodziewałam i od początku nie wierzyłam w powodzenie tego transferu. Zostaje nam więc czwarta procedura, która będzie ostatnia, niezależnie od wyniku. Jeżeli będa jakieś zarodki, to je zbadamy. Planujemy po tej procedurze zamknąć etap starań o dziecko, który mi ukradł 3 lata życia. To były bardzo ciężkie 3 lata. Dla mojego zdrowia psychicznego chcę ją przejść bez forum, bez mediów społecznościowych i w ogóle bez czytania czegokolwiek w internecie na ten temat. Więc dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i pomoc kiedy miałam wątpliwości. Znikam - na tę chwilę na stałe. Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę Wam spełnienia Waszego największego marzenia ❤️

Bardzo mi przykro 😟
Życzę Ci dużo siły i powodzenia 🫂

reklama
Dziewczyny, lekarz kazał mi zrobić jeszcze jedna betę przed wizytą i niestety spada. Więc ciąża przestała się rozwijać, dzisiejsza wizyta to jednak będzie tylko przykra formalność. Jedynym plusem jest to, że skoro wydarzyło sie to tak wcześnie, to pewnie organizm sie sam oczyści, "bez wspomagania". Czuję ogromny smutek, ale w sumie tego się spodziewałam i od początku nie wierzyłam w powodzenie tego transferu. Zostaje nam więc czwarta procedura, która będzie ostatnia, niezależnie od wyniku. Jeżeli będa jakieś zarodki, to je zbadamy. Planujemy po tej procedurze zamknąć etap starań o dziecko, który mi ukradł 3 lata życia. To były bardzo ciężkie 3 lata. Dla mojego zdrowia psychicznego chcę ją przejść bez forum, bez mediów społecznościowych i w ogóle bez czytania czegokolwiek w internecie na ten temat. Więc dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i pomoc kiedy miałam wątpliwości. Znikam - na tę chwilę na stałe. Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę Wam spełnienia Waszego największego marzenia ❤️
Przykro mi, to wszystko jest takie trudne;(, od razu przypomina mi się moja biochemiczna w którą zaszłam 4 lata temu (wieki), radość pod niebo a za chwilę rozpacz.
Walcz dalej, spójrz na mnie 8 transferów z beta 0, brak odpowiedzi co jest nie tak, psychika nadszarpnięta, a nie wiem czy to było ostatnie nasze słowo.
Wstaniesz, i powiem Ci że naturalne cuda zdarzają się po nieudanym ivf, często natrafiam na takie przypadki na forach, to nadal jest możliwe.
Trzymaj się..

Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowa ❤️ Na USG widać pęcherzyk, lekarz kazał powtórzyć betę, no i czekamy. Ja już tę ciążę skreśliłam, cieszę się tylko, że nie jest to ciąża pozamaciczna. Trzymajcie się ciepło 🫶

Przytulam 🫂
życzę Ci dużo siły na ten trudny czas oraz odnalezienia ukojenia i spokoju.
Jesteś mega waleczną osobą, niezmiennie trzymam kciuki i kibicuję. Oby los się do Ciebie uśmiechnął, trzymaj się ❤️

reklama
Dziękuję. Już się wypłakaliśmy wczoraj. W każdym razie mam dzisiaj najgorsze urodziny w moim życiu.
Czekam na krwawienie i potem chcemy zacząć z 4 procedurą jak najszybciej się da, bo chcę już ją mieć za sobą, niezależnie od wyniku 😔.
najgorzej jak sie tam zbiegnie z jakas ważna data… u mnie spadająca beta wyszła w rocznicę ślubu :( fajnie, że będziecie jeszcze próbować 🩷
I zycze Ci wszystkiego najlepszego ☺️

Do góry