reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Jezusiu !!!
To już dziś . Mieliśmy być w szpitalu o 10.30. Zadzwonił jednak doktorek i mamy być na 9.00. Módlcie się razem ze mną.

Modlitwa o potomstwo
Maryjo, Matko Jezusa! Pod swoim sercem nosiłaś Zbawiciela świata
Dzięki łasce Ojca naszego w niebiosach poznałaś, czym jest radość i ból macierzyństwa
Znasz moje imię
Znasz moją udrękę i smutek

Z ukochanym małżonkiem nie możemy doczekać się upragnionego dzieciątka
Wierzę, że dziecko przychodzi na świat, dlatego że tego chce Bóg
Dlatego z głęboką wiarą i ufnością błagam Cię o wyproszenie u Stwórcy łaski macierzyństwa

Amen

Karusia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno się uda!!!
Dziewczyny a ja nie wytrzymałam zrobiłam sikacza :sorry2:i to takiego co wykrywa ciążę powyżej 25 tych jednostek hcg i co ??? Wyszedł pozytywny:szok:!!!! Wiem, że nie mogę się jeszcze za bardzo ekscytować:zawstydzona/y:, więc z rana poleciałam na bete i progesteron, czekam niecierpliwie na wyniki. W końcu mam iskierkę nadziei

Cześć dziewczyny :-)
Przebrnęłam przez cały wątek od początku i za wiele informacji Wam dziękuję, bo z pewnością baaaardzo mi się przydadzą.
Odliczam dni bo już za 2 tygodnie mam wizytę wstępną. U nas problemem jest moje PCO i niestety słabo ruchliwa armia. :-( Trochę się boję, żeby mi nie kazali czekać kolejnego roku, jeśli uznają że dominującym problemem jest tu czynnik męski, a do tego wymagane by było 2 lata leczenia...

Pozdrawiam wszystkie zaciążone i całą resztę, która zaciąży już w najbliższym czasie.
To chyba dobry znak, że właśnie trafiłam na kolejną szczęśliwą mamuśkę. @mika wielkie gratulacje!!!

reklama
Do góry