reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Medalikara pierwsze słyszę, że w rządówce robią IMSI, człowiek uczy się całe życie :confused: U mnie robili ICSI ale miałam trochę inaczej niż Ty bo u mnie żadna komórka się w ogóle nie zapłodniła :-( Co do suplementów to ja biorę od kilku dni: Beparent Woman 1x1, Koenzym Q10 300 mg 1x1, DHEA 25 mg 2 x 1, Omega-3,6&9 1000 mg 1x1, L-arginina 1500 mg 1 x1. Na bocianie też się gubię ale weszłam w pytania do eksperta z Białegostoku i zaczęłam nowy temat.

Ostatnia edycja:
Gizas, tak bardzo mi przykro :-(... poczekajmy jeszcze na bete hcg.. tak bardzo bym chciała by jednak się udało
Kasik wysłałam zapytanie do novum w swojej sprawie, później jeszcze wyśle na bocianie. Na novum znalazłam też podobny przypadek do Twojego: Lista pytań - novum Przy jednej z odpowiedzi znalazłam również info o możliwości brania DHEA - zwłaszcza przy niskiej rezerwie jajnikowej

Medalikara
- tak jak Kasik napisała - troszeczkę inne mamy sytuacje, może opisz też swój problem na Novum Forum embriologiczne nOvum - novum

Esiek bardzo się cieszę że masz 3 zarodeczki. Niech ładnie teraz rosną &&&&&&&&&&&&&&&&&

Edit:
Kasik zastanawiam się, czy na bocianie zacząć nowy temat czy pod Twoje pytanie się podpiąć... pomyśle jeszcze, ale teraz muszę spadać ;-)

Ewis nio mam nadzieje ze wszystko jest na dobrej drodze.... :-) a kiedy testujesz?

Infinity masz racje.... nie stresuje sie tym.... :-D jestem dobrej mysli i oby tak dalej.... :happy2:

Esiek to super wiadomosc... oby tak dalej sie ladnie dzielily :-)

Giza bardzo mi przykro... :-( wiem co czujesz....:-(

A powiedzcie mi dzis mnie zaczął pobolewac troche biust, nie za wczesnie na dolegliwosci? przeciez sie nie stymuluje? no chyba ze estrofem tak na mnie dziala.... hmmm... no zobaczymy... A ja dzis wrocilam o 5 rano z disco.... bylam z przyjaciolkami i jedna miala urodziny, bylo super..... wybawilam sie na maksa... :-D wytanczylam, popilam .... po prostu bylo zajebiscie.... odstresowalam sie od tego wszystkiego...:happy2:

Teraz w domku i odpoczynek... po dwoch imprezkach :-D

Jutro wizyta... ciekawa jestem co pani doktor powie....

reklama
Do góry