reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Basia nie mam pojęcia dlaczego nie masz nic na niepękanie :o moze nie potrzebujesz .".. Ja brałam gonal i chwilkę pózniej dwa razy cetrotide ,ale ja dosyć szybko zaczęłam sie stymulować bo na drugi dzien @ ..

ja wiem ale boje sie ze jak dostane ovitrelle to popekaja mi przed punkcja. jak dostalam przy iui albo narturalnym a tez bylam na gonalu to popekaly po paru godzinach od ovitrelle.

zadzwonilam do kliniki, poplakalam sie.babka mi wytkumaczya ze cetrotide jest orzy zagrozeniu hiperstymulacja, ze jak rosna powoli i stale to nie popekaja i kazala mi wyluzowac niby jak?

no ja zaczelam 3dc bo to byl poniedzialek. i mialam tak:
3dc – purogen 150jm – jajniki z mnóstwem pęcherzyków :) LH = 4,4 FSH = 5,7 Progesteron = 0,60 Estradiol = 83,04
4dc – purogen 150jm
5dc – purogen 150jm
6dc – purogen 150jm
7dc – puregon 125jm, menopur 75jm, estradiol = 308 progesteron = 0,71 ; jajniki: 10 pęcherzyków 9mm-12mm
8dc – puregon 85jm, gonal 50jm, menopur 75jm
9dc – gonal 125jm, menopur 75jm
10dc – gonal 125jm, menopur 75jm

basia-krk no ale one maja popekac przed punkcja... maja tobie pobrac komorki.... hmm mi nie rosly tak wolno a mimo to dostalam ten lek.. hmm juz sama nie wiem co mam myslec...

Estradiol masz troszke maly jak na tyle pecherzykow.. ja w dniu pynkcji mialam 3000 , mam nadzieje ze tobie jeszcze podrosnie...

przeciez nie maja popekac, bo oni w trakcie punkcji je nakluwaja i oni je pekaja... tak tlumaczuli na tlc. dziewczyna za pozno po ovitrelle przyszla i sie bali ze jej popekaly i ze do dupy wszystko

reklama
Do góry