reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta zadałam pytanie Lolitce odnośnie suplementów diety a crio więc jak odpowie to dam znać :tak::-):tak:

Dziękuje bardzo :blink:

Anuszka po tej końskiej dawce leków na pewno estradiol wzrósł :tak:
Makaronik i ja trzymam mocno kciuki za Twojego maluszka
Dani to ja już wiem dlaczego mam problemy z płodnością :szok: Toć ja słucham zupełnie innej muzyki :baffled: Widać muszę zainwestować w Madonnę i Britney Spears :-p;-)

A moje wyniki na dwa dni przed punkcją:
Estradiol 2101.827 pg/ml
Progesteron 1.156 ng/ml
Było 6 pęcholi w tym 4 kumulusy, 3 się zapłodniły

Ostatnia edycja:
Ale podobno stymulacja przy zaawansowanym pcos to trochę jak loteria :(

Nie mniej będę gorąco kibicowała Anuszce i Basi, żeby chociaż ich punkcje były udane :)

ja mam zaawansowane pcos i mnie optymalnie juz 2 raz stymuluja, wiec nie do konca.

jak estradiol spada tzn ze popekaly pecherzyki - kolezanka tak miala...
ja na 18 komorek mialam estradiol cos 4000, ale dojrzalych bylo 15 a 3 dojrzaly w wodzie...
u mnie sytuacja sie wyjasnila...
w przypadku gdy pecherzyki rosna powoli i stale. tzn nie skokowo, a z kazdej wizyty na kazda rosna tyle samo nie trzeba podawan antagonisty, poniewaz sa one odpowiednio stymulowane. ovitrelle przy stymuacji do iui czy naturalnego powoduje pekanie bo gonal/menopur/puregon sa w mniejszych dawkach. tu spowoduje tylko dojrzanie komorek. wyplakalam sie u lekarza i wygadalam, uspokoil mnie ze oni tak zawsze obia w takiej sytuacji i zebym si enie martwila. przepisal mi relanium i okazalo sie ze on bedzie punkcje robil (bylam w innym osrodku, ale u lekarza ktory przyjmuje w macierzynstwie)

reklama
Babeczki
Mam stresa

Wanesska &&&

Nie mogę znaleźć tabelki.
Kto tam dziś jeszcze przeżywa to co my,nie pamiętam... Sory

Ostatnia edycja:
Do góry