poprzednio tez sie tak zabezpieczyliBasia-krk 12 to niezły wynik, gratki :-) Zazwyczaj ovitrelle jest podawany 36 godzin przed punkcjąwięc u Ciebie od razu założyli poślizg ;-)
a poprzednio mialam 18komoreczek (15 dojrzalych) yteraz chcielismy mniej
dobrze ze smieszek, moj milczek jestDobrze, że był ze mną mąż, on zawsze żartuje. Teraz też puszczał teksty typu: powiedz im, żeby nie zamieniali probówek, bo murzynka nie chcę. Albo: nie chcę murzynka i rudego (mąż jest brunetem) a wszystko inne wychowam jak swoje... Ale ginek też żartował, że murzynek to teraz towar deficytowy i musielibyśmy dopłacić
Dziewczyny, jesteście kochane!!! Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i kciuki![]()
hehe moj tez sie chowaHeiza no jakoś tak do tyłu sobie jajnik poszedł ;-) a tak na poważnie to wcale nie jest takie śmieszne bo przy każdym badaniu usg transwaginalnym to lekarz musi mocno w bok przekrzywić ten "pałąk" czy jak go tam zwał... no i jest to bolesne
my tez. samo amh=180złcześć dziewczyny wczoraj ruszyliśmy po nasze szczęście ostatniego dnia marca myślę że podpiszemy dokumenty.Mam pytanie czy wasi lekarze też kazali zrobić multum badań laboratoryjnych przed kwalifikacją ?oczywiście płatne przez Nas wczoraj 1000 zł wydaliśmy![]()
dziwne, nam przyjeli badanie z lipcatsh
wit.d
nie pamiętam około 13 w sumie
a mąż ma zamrożone nasienie a i tak musi jeszcze raz przebadać
dobrze że udrażnianie na NFZ mi przepisał
ale już mnie nic nie zdziwi trzeba zacisnąć zęby i się uśmiechać;-)
Ostatnia edycja: