reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Basia-krk 12 to niezły wynik, gratki :-) Zazwyczaj ovitrelle jest podawany 36 godzin przed punkcją :confused: więc u Ciebie od razu założyli poślizg ;-)
poprzednio tez sie tak zabezpieczyli :)

a poprzednio mialam 18komoreczek (15 dojrzalych) yteraz chcielismy mniej

Dobrze, że był ze mną mąż, on zawsze żartuje. Teraz też puszczał teksty typu: powiedz im, żeby nie zamieniali probówek, bo murzynka nie chcę. Albo: nie chcę murzynka i rudego (mąż jest brunetem) a wszystko inne wychowam jak swoje... Ale ginek też żartował, że murzynek to teraz towar deficytowy i musielibyśmy dopłacić :)
Dziewczyny, jesteście kochane!!! Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i kciuki:)
dobrze ze smieszek, moj milczek jest :(
Heiza no jakoś tak do tyłu sobie jajnik poszedł ;-) a tak na poważnie to wcale nie jest takie śmieszne bo przy każdym badaniu usg transwaginalnym to lekarz musi mocno w bok przekrzywić ten "pałąk" czy jak go tam zwał... no i jest to bolesne
hehe moj tez sie chowa :D i boli na usg, na szczescie na 1 punkcji pobrali wszystko

cześć dziewczyny wczoraj ruszyliśmy po nasze szczęście ostatniego dnia marca myślę że podpiszemy dokumenty.Mam pytanie czy wasi lekarze też kazali zrobić multum badań laboratoryjnych przed kwalifikacją ?oczywiście płatne przez Nas wczoraj 1000 zł wydaliśmy :crazy:
my tez. samo amh=180zł

tsh
wit.d
nie pamiętam około 13 w sumie
a mąż ma zamrożone nasienie a i tak musi jeszcze raz przebadać :(
dobrze że udrażnianie na NFZ mi przepisał
ale już mnie nic nie zdziwi trzeba zacisnąć zęby i się uśmiechać;-)
dziwne, nam przyjeli badanie z lipca

Ostatnia edycja:
reklama
MARZEC:

15.03.2014 basia-krk punkcja 8:30
15.03.2014 anuszka transfer 12:15
17.03.2014 ???Anulla wizyta???
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
17.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania

Tajger, witaj ;)
My robiliśmy tylko: ja AMH, FSH a mój M wyniki nasienia i to wszystko. Później wyniknęła sytuacja z depozytem, więc M miał też zrobione płatnie te wyniki na żółtaczki, HIV itp mimo że ona już po kwalifikacji są refundowane...

Zajrzałam na invicta - online a tu część moich badań immunologicznych ale kompletnie się na nich nie znam :baffled:, limfoctyty b wyszły mi poniżej normy i komórki NK:baffled: , chlamydia IgM wyszła mi prawidłowo, ciekawe kiedy będzie reszta .

Hej hej dzisiaj napisała do mnie forumowa znajoma z invimedu w Gdyni z bardzo dobrymi informacjami ,otóż 1 marca miała drugi transfer dwudniowego malucha i beta wynosi 52,11 w 12 dpt i trochę sie martwi,ze za niska jak sądzicie moim zdaniem jest wporzadku ,ale Wy bardziej sie znacie..transfer byl ze swiezaczka..

dzisiaj rozmawiałam z Dr i mam miesiąc przerwy , :confused: może to i dobrze muszę się troszkę zregenerować bo wszystkie te leki dały mi troszkę w kość . A żeby się udało muszę przecież być zdrowa i siłna :o

moze lepiej... mnie te 3 miesiace duzo daly... zregenerowalam sie i mam sile walczyc od nowa...
na leki poszlo nam co do grosza 3000zł

Wiecie co ale mi też podczas usg wagin czasem muszą "poszukać" jajnika więc coś w tym jest ale czemu ginka nic nie mówiła wcześniej że może być problem!?
Ale Smerfeta czy to coś by zmieniło? Czy można by było coś zrobić ?

reklama
Do góry