reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Medalikara Dr M. przepisal mi DUPHASTON 2x1 dziennie poprzednim razem bralam lutinus . A jak ty sie czujesz ?
A mi też zabraklo , a do Bialegostoku troszke daleko wiec poszlam do rodzinnego i przepisal bez klopotu :D

Ostatnia edycja:
reklama
Montana ja tez jestem w gamecie jak Magda i ja miałam bra 2x dziennie,rano i wieczorem , brałam po 8 i po 20 :) i tez Brałam 3 dni w dniu transferu, godzinę przed nim , potem wieczorem i to był pierwszy dzien :)
Medalikara no to miałaś szalony dzien

Spotkałyście się może z jakąś tabelka z poziomami hotmonów po IVF (progesteron i estradiol)? Jakoś sobie ubzdurałam, że gdzieś taką tabelkę widziałam, a teraz nie mogę tego znaleźć :( Chyba, że to moja wyobraźnia figla mi płata...

Medalikara, GizaS i genna - wysokich bet!!!

CZERWIEC :

08.06.2014 Genna wysoka beta

09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
10.06.2014 anuszka wizyta przed crio ostatniego pingwinka 
11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
11.06.2014 Genna wysoka beta
12.06.2014 GizaS wysoka beta
13.06.2014 Hania wizyta
14/16.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa

Genna, robisz dzisiaj betę czy jutro? Ogromne kciuki &&&&& ;)
Aaaaaa i najlepszego dla męża na urodziny Jezuskowe ;) cudownego prezentu życzę.

Magda Chciałabym dzisiaj ale bardzo sie boje , właściwie juz obmyślam plan powrotu po mrozaczka :/ miałam piękny sen , śniło mi sie ze zrobiłam sikacza i wyszły nie kreski a dwa kółka, jedno bledsza a pod spodem napisane po angielsku-prawdopodobnie jestes w ciąży ale idź na bete hahahaa no i obudziłam sie o 5 , toaleta wzywała , wiec siknęlam ale wiadomo ze nic nie pokazał , no na pewno nie kółka :p

Aaaa i dziękuje za życzenia dla mezulka :)

Ostatnia edycja:
Magda pamiętaj ze sny zawsze na odwrót sie odczytuje .... M właśnie poszedł biegać ja idę wziąć prysznic no i chyba pojedziemy na bete ..... Bardzo ale to bardzo sie boja

reklama
Do góry