reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta ale niesamowita wiadomość:-Dbeta pewnie piękna będzie trzymam kciuki:tak:
Kotuska jak tam się czujesz bo ja nie mam żadnych odczuć i sama nie wiem co będzie
Kasik a ty jak tam pewnie myśli mnóstwo się plącze w głowie

reklama
Dzisiejsza wiadomość dnia (a właściwie wczorajsza bo już po północy) tak mnie optymistycznie nakręciła, że mój plan B został lekko zmodyfikowany, Jak nie uda się tym razem ivf będę chciała najpierw zrobić histeroskopie a dopiero pojadę do Bociana :-) Takie wiadomości dają wiarę i nadzieję, że nawet takie trudne przypadki jak Smerfeta (podobne do mnie bo przecież za pierwszym razem nam obu żadka komórka się nie zapłodniła a za drugim zarodek się nie zaimplantował) mogą zakończyć się szczęśliwie i to w najmniej spodziewanym momencie, Cały dzień michę jarzę aż się znajomi pytają co się stało, że mam taki dobry humor. A ja cieszę się jakby to były moje dwie kreski na teście. Od początku ja goniłam Smerfetę i może w końcu ją dogonię ... a co pomarzyć sobie nie można ;-):-D Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa i za to, że wierzycie, dajecie mi nadzieję. To dla mnie bardzo ważne. Tym razem nikt z naszego bliskiego grona znajomych nie wie o transferze. Mówię, że nie piję bo biorę antybiotyk ;-) Powiedzieliśmy tylko tym znajomym, którzy są z nami w Charlotcie ale to są ludzie z drugiego końca Polski więc nie ma obawy o jakiś przeciek ;-):-D Wczoraj jakoś źle zrobiłam sobie zastrzyk z clexane i mam sińca na pół podbrzusza, wygląda strasznie, jest granatowy :szok:

KasiaMakaronik
czuję się trochę inaczej niż poprzednio, tzn lekko pobolewa mnie brzuch od dnia transferu. Wiem, że to może nic nie znaczyć, że może sobie wmawiam ale przecież w coś trzeba wierzyć bo zwariować można. Planuję testować 1 sierpnia, w urodziny mojego M. A Ty w sumie mogłabyś wcześniej. Trzymam kciuki :-):tak: Dobrze, że jesteśmy na wyjeżdzie ze znajomymi, kórych nie widzieliśmy prawie 3 lata, poznaliśmy też ich znajomych, szybciej mija czas. Oczywiście nie sposób zapomnieć bo leki, zastrzyki itp ale za mną już 4 dpt :-)

Czy wam wczoraj też nie chciało działać forum tak od około 12? Normalnie czułam się jak bez ręki! Na szczęście po nocy działa :D

LIPIEC :

28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
28.07.2014 DW wysoka beta
28.07.2014 Chloe punkcja
28.07.2014 Milena wizyta pęcherzykowa

30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

01.08.2014 Kotuska wysoka beta
01.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta
02.08.2014 Marikka wizyta
02.08.2014 Chloe transfer
04.08.2014 Magda wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Smerfetko czekamy dzisiaj z niecierpliwością co powie lekarz i na wyniki ;)

DW, &&&&& za piękną betę :tak:

Mimozama, powodzenia na wizycie ;)

Chloe, bez stresu tylko bo to nie potrzebne ;) owocnego jajeczkobrania :)

Ja dzisiaj wstaje optymistycznie nastawiona ;) pędzimy z kropkiem do urzędu "walczyć" o pozwolenie na budowę ;) a później odwiedzimy sklepy z odzieżą używaną i poszukamy ślicznych "unisexów" :)

Mi też coś się działo z forum, nie mogłam się zalogować i pogratulować Smerfuni :tak:
Smerfeta jeszcze raz gratulacje :):): :-D:-D:-D:-D:-D
mmmm jeszcze nie trać nadziei trzymam kciuki żeby to nie @ a beta była wysoka :)
DW trzymam &&&&&&&&&&&& wysoką betę :tak:

Kciuki za dzisiejsze bohaterki.
Dw mam przeczucie że beta będzie wysoka.
Madzia zmień Proszę mi wizyte. Dr przyjmie mnie dzisiaj.
Z forum też miałam problem :/

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie kobietki wczoraj nie udało mi się zalogować na forum coś było ze stronką
CNnkeiPkTS6EmNi4GeKGDUIWZogEIWLmX7teDcqJbNDrn5w6N1LWQQjExY50CP8FBAA7

wczoraj rano dzwonił embriolog i powiedział że wszystkie komórki się zapłodniły
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
dzisiaj czekam na telefon na którą jutro na transfer

Ostatnia edycja:
Do góry