reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny ja z takim pytaniem, moze glupim...Czy juz w czasie stymulacji trzeba jakos bardziej na siebie uwazac? Co z alkoholem? Czy mozna intensywnie cwiczyc? Ja wczoraj zrobilam 20km na rowerze i jakos tego specjalnie nie odczulam ale w czwartek mam zumbe i tam to juz jest intensywne pocenie kolori. A jak ze wspolzyciem. Ile dni przed punkcja trzeba "poscic"?
no ja się raczej nie przemęczałam, bo jajcory strasznie odczuwałam, ale winko prawie codziennie smakowałam (lampkę) na lepsze endo! i ze współżyciem to zero, bo brzuszek bolał! wskazana wstrzemięźliwość to 3-5 dni ;-) powodzenia!

reklama
Norma dla 9 tyg. to conajmniej 63800. Tak wiec w normie się mieszcze ale szału nie ma.
najważniejsze to USG, dlatego dalej jeszcze mnie stres trzyma.Wizyta dopiero na 17 więc cały dzien w oczekiwaniu...
ale w normie się mieścisz Kotuśka i tego się trzymaj! za wizytkę kciuki! będzie dobrze i szybko zleci :-)

Anuszka spokojnie, wszystko będzie dobrze, ale cudzik piękny, niezły z niego siłaczek!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i bety :tak:

Anuszka mi mój dr. mówił że po IVF nawet połowa dziewczyn krwawi ale zazwyczaj nie ma to wpływu na malucha - trzymam kciuki aby u Ciebie było podobnie :tak:
Kotuska oszalałaś z tą betą :-D na tym etapie to nawet ja już nie robiłam - od pęcherzyka/serduszka na usg beta nie ma większego sensu. Myśl pozytywnie! :tak:

Wiedziałam, że ta bajka nie może długo trwać...siedzę i ryczę, bo przyrost jest marny i wychodzi na to że mogę się już spodziewać najgorszego... beta z soboty 56 a z dzisiaj 86. koniec marzenia...

Natanka kurczę bardzo mi przykro, choć wiesz może to być leniuszek, ale tak realnie patrząc to rzeczywiście male są szanse :-(
Madziulka Rz cholercia nie tak mialo byc. Hmm moze warto pomyślec o innej klinice.
Przykro mi dziewczyny

Hejka Nie bylo mnie jeden dzien i tyle do nadrobienia mam... hi hi

Kotuska83
kciuki za wizyte..:tak: a bete masz super...

Anuszka super wieści, kciuki za przyrost bety :tak: ja tez krwawilam i dlatego znalazlam sie w szpitalu, bedzie dobrze...

Magda_7891 kciuki za wizyte...:tak:

Anulla progesteron masz dobry...:tak:

Infinity
tak tak w domu jestem... po wyjsciu w sobote bylam na pizzy, u tesciowej na herbatce i ciastku oraz jak bylam w centrum podeszlam na rynek bo fajnie grali, mialam do niego pare krokow.. i posiedzialam na rynku i potem do domku do swojego lozeczka... wczoraj w ogole nie bylam na bb, bylam u mamy caly dzionek... :tak: w szpitalu lezalam, a w domu jakos nie umiem... zawsze jest cos do zrobienia, ale musze przystopowac...

Madziula_87 piekny estradiol, duzo pecherzykow i trzymam kciuki za jutrzejsza punkcje !!:tak:

natanka pierwsza nocka miodzik.. wreszcie swoje lozku, podusia, tv itp... i wlasna wlazienka i wc he he .. nie ma porownania....:tak: kochana moze nie wszystko stracone? ile mialam podanych zarodkow?

Madziulka Rz a jak tam u ciebie? wlasnie doczytalam.... przykro mi...:-(

Aaa umowilam sie na piatek do mojego ginekologa ktory bedzie prowadzil mi ciaze..:-D

Natanka faktycznie przyrost jest poniżej minimum i chyba nie ma się co oszukiwać ... :-( .... bardzo mi przykro, trzymaj się i nie poddawaj.
Madziulka bardzo dziwna sytuacja, nie przypuszczałabym że Twoja procedura tak się zakończy. Przykro mi :-( ...
Olusia super że wszytko ok :-) jak czujesz się dobrze i nic się nie dzieje to nie ma sensu leżeć plackiem w domu, wiadomo - byle tylko nie szaleć aby siebie i malucha nie przemęczać - ja mówią: wszytko z umiarem a będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Natanka bardz przykro mi ... :-(

Madziulka ech.. przykro mi ...:-(

Infinity...
no lekarz mowil bym sie nie przemeczala, nie chodzila duzo, odpoczywala, nie dzwigala itp...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry