Enni , przejście do innej nie trwa aż tyle, do 1 miesiąca , więc spokojnie dasz radę nie stresuj sie

a co badań, to kwalifikacyjnych nie powtarzasz, ale jezeli wirusologia ci sie przeterminuje to tak, ale to juz w programie i nie placisz za to . Za pierwsza wizytę w nowej klinice tez juz nie płacisz bo jesteś w programie.
Przepraszam ale nie nadrobie was dzisiaj ale dopiero do domq wróciłam, trochę roboty mam w zwiazku z organizacją biegu, a do tego moja mama wczoraj wyszła ze szpitala po operacji usunięcia tarczycy a dzisiaj pogotowie ja zabrało na IP bo ciśnienie. Jej strasznie skacze i miała 220/110 a ja mam ruchy powolne, bo próbuje sie oszczędzać i tak wszystko długo trwa. Ahhh i jeszcże sie zdenerwowalam sprawą ktora powinna byc blacha, ale tak to jest masz miękkie serce musisz mieć twardą dupę :/ odechciewa sie wszystkiego
PA jeszcze musze
do komputera usiąść i porobic trochę rzeczy by jutro znowu nie siedzieć cały dzien, bo trzeba przygotowac 500 pakietów startowych dla zawodników, zrobic plan pracy dla wolontariuszy itp, to juz nie na nerwy ciężarnej
Anulla ja brałam
femibion natal 1 a od 2 trymestru omega med optima forte, ma podwójną dawkę dhea, podobno PTG to zaleca