reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska to jest poprostu czerwony kapturek i wilk czyli bedziesz miała dziewczynkę :)

Raptus witaj :) w kupie raźniej :)

Jeszcze czekamy na relacje anulli :)

A ty babcia pieńkowska nie przesadzaj :p

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochane

Mam pewien problem więc pozwoliłam sobie Wam poprzeszkadzać:zawstydzona/y:

W tym miesiącu miałam mieć crio , ale niestety dziś dostałam wynik z ureaplazmy i okazał się ze jest pozytywny :-(

Chciałam zapytać czy któraś z Was leczyła się z tego ustroństwa i jak długo ono trwa?

Kurcze jestem taka załamana:-(

Asia nie pomogę niestety nie miałam nic takiego.
Kasik zobacz na zdjęciu jakie ja miałam odrosty i teraz w piatek odważyłam sie zrobic z siebie człowieka :)

Ostatnia edycja:
Sorki, że sie wtrącam. Ja do Kasik36. Czy byłaś u immunuloga w invikcie? Bo ja byłam dzisiaj też ok 15.30 - 16.00 w laboratorium. Pewnie tez się minęłyśmy

Marika trzymam kciuki zs twojego maluszka niech sie wgryza w mamusie ;-)

Raptus witaj ;-) trzymam kciuki za transfer.. ciezka droge przezylas ja mam podobnie jak ty chociaz troszke sie rozni...trzymam kciuki zeby ten transfer byl twoim ostatnim..

Kotuska sliczny kropek ;-) a jak bedziesz odstawiala leki?

Aisa ja przyszlam o 15:30 bo wczesniej siedzialysmy z dziewczynami w kawiarni. Immunolog przyjmowala w 3 wiec obok labo. Zapytalam tylko kto ma na ktora, okazalo sie, ze jest jakis problem z danymi pacjentki, ktora byla poza kolejnoscia i od razu weszlam. Bylam okolo 20 minut, pozniej poszlam do Sfinxa.

to na pewno się minęłysmy, ja stałam w kolejce do rejestracji i kojarzę taką panią, która pytała sie rejestratorki czy juz cos sie wyjasniło. A jak byłaś ubrana?
Kurczę byłyśmy tak blisko siebie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry