reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla beta super przyrosla... na pewno jutro zobaczysz serduszko :tak:

Kasik ja nie wiem czy bede robila badanie z krwi na prenatalnych, zobaczymy jak wyjdzie USG...:tak:

Marrika kciuki za III weryfikację.:tak:

Ewis witaj i gratuluje wysokiej bety !!:tak:

reklama
Olusia moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać, skoro nie jest inwazyjne i mamy badanie za free to dlaczego nie skorzystać. Co innego amniopunkcja, tutaj już bym się mocno zastanowiła bo bałabym się konsekwencji ale gdyby były takie wskazania to też chyba wolałabym zrobić niż martwić się do końca ciąży. Niestety niepokoju o zdrowie dziecka nie da się wyłączyć :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Kasik odnosnie amniopunkcji tez bym sie zastanawiala i to dluuugo.... no ale gdybym juz musiala to bym pewnie to zrobila....:tak:

Dziewczyny badanie krwi przy badaniu prentalanym (USG)jest konieczne , bo oni wpisują dane z USG a potem dane z badań krwi i wychodzi im w kalkulatorku stopień ryzyka urodzenia z różnymi wadami i przedwczesnego porodu wiec tu nie ma sie co bać to nie amniopunkcja!!! Ja akurat miałam w tym samym dniu wszydtko ;)

Ewis kochana gratulacje z całego serducha , tak po cichaczu podeszlaś :) ile wychodowalas tym razem jajków i ile zarodków masz jeszcze zamrożonych itp , musisz teraz wszysko opisać ;)

Ostatnia edycja:
Ewis ale niespodzianka! :-) gratuluję serdecznie! Niech beta pięknie przyrasta :-)

Chloe zapomniałam wczoraj posłać do Ciebie dobre słowo. Pamiętaj że same często nie wiemy ile jesteśmy w stanim przetrwać. Dużo siły Ci życzę i posyłam uściski

Anulla beta marzenie! Na pewno zobaczysz serduszko :-)

Kwiatuszek bardzo mi przykro :-( nie tak miało być....

Właśnie zastanawiam się czy robić badanie krwi bo mam jutro prenatalne. Z tym że ja nie łapie się na NFZ. Usg to koszt 250 zł a krew 150 zł. Jeszcze mam jakieś badania zalecone, muszę spojrzeć w papiery co to było...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry