reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hania super, tak trzymać :tak:
Anulla na początku ciąży miałam takie sytuacje że robiło mi się na zmianę zimno i gorąco - jakbym miała lata przejściowe ;-) kojarzę że to było w pierwszym trymestrze ...
Tygodnie liczymy tak że 7t1d to początek (pierwszy dzień) 8 tc.
U mnie wszytko ok, dziękujemy za kciuki :tak: Buntowniczka waży już 1kg 50dkg :-) także rośnie i to najważniejsze, opóźnienie jest nadal ale już trochę mniejsze ... A ja mam nakaz leżenia, odpoczywania i jedzenia więc dwa pączusie już grzecznie wsunęłam :-D

reklama
czyli jutro zaczynam 8tc :tak:
Infinity, ale się cieszę że z malutką wszystko ok i nadrabia:) To teraz mamusia musi ją trochę podkarmić :tak: Masz zdjęcie córci?
Dobrze, że te napady zimna są normalne, chyba dopiero wszystkie objawy u mnie się pojawią:) Co prawda częste pielgrzymki do wc już się pojawiły, ale może więcej objawów ciążowych się pojawi, to będę pewniejsza, że jestem w ciąży :-D

Infinity super że Lenka rośnie :-) a zdecydowałaś się na dietę wysokobiałkową? Pamiętam że na początku nie chciałaś ale teraz nie wiem na czym stanęło :-)

Hania super wieści :-) mówię Ci, jeszcze chwilę i wszystko będzie super. Tak jakoś od początku wierzę w Twoje maleństwo :-)

Kasik jeszcze czekamy na Twoje wieści :-)

Ja tak na szybko bo po wizycie mielismy isc do kina ale glod zwyciezyl i wyladowalismy w restauracji chinskiej. Z dzidziusiem (tak mowi moj doktor) wszystko ok, ma juz ponad 7 cm, serduszko bije 164 i stal na glowie ;) Jest duze prawdopodobienstwo, ze to bedzie chlopczyk bo cos sterczalo miedzy nogami ale doktorek mowi, ze na tym etapie moze to byc lechtaczka wiec nie ma sie co nastawiac. Dzisiaj Dzien Chlopaka wiec bylby niezly prezent dla M :) Kolejna wizyta 30 pazdziernika. Mam zaczac odstawiac sukcesywnie lutke bo dzidziusiowi nie jest juz potrzebna. Acesan i clexane mam odstawic od dzisiaj ale ja najpierw odstawie acesan a clexane mam jeszcze 5 zastrzykow wiec wezme jeszcze je. Doktorek powiedzial, ze po krwiaku nie ma sladu ale moze byc taki moj urok, ze do polowy ciazy jeszcze sie moga pojawiac plamienia. Gdyby sie nawet pojawily mam nie wiazac tego z odstawianiem lekow. Zdjecie mam ale malo ciekawe wiec nie bede wstawiac.

reklama
Hania gratuluje udanej wizyty a maluch jaki juz duzy... :tak:

Kasik jeszcze raz gratuluje udanej wizyty i 7 cm szczescia... ciekawa jestem ile moje maluchy maja juz...:tak:

Do góry