reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess pewnie ze dobrze :) ale dbaj o siebie mocno, zeby sie nie rozwinelo bardziej:/ ja do poprzedniego transferu bralam encorton, a 4 dni po dorwalo mnievto mega chorobsko... kaszel i temperatura na pewno nue pomogły kropkowi:(

Ilka wspolczuje czekania... czekamy na wiesci;)

reklama
Po 3,5 godziny czekania w koncu weszłam ,jest 7 pęcherzyków ale 3 to takie 11,12 mm wiec pewnie nic z nich juz nie bedzie ,ale jeszcze dzisiaj ostatni dzien menopuru 225 . W czwartek punkcja :) ale zleciało ...
Hess kochana teraz dbaj o siebie ,zeby choroba na dobre sie nie rozkręciła ..

Hess, ja tez słyszałam o pozytywach niegroźnych przeziębien w czasie implantacji :) kciuki za wizytę! pewnie już siedzisz i czekasz...

Ilka, na pewno pęcherzyki jeszcze podrosną i w czwartek będzie co zbierac :) przypomnij mi, gdzie się leczysz?

Hej, rzeczywiście wybór głowy państwa nie wróży niczego dobrego, a zwłaszcza dla nas:baffled: trzeba bedzie brać się ostro do roboty;-)

Ilka też myślę, że 4 pęcherzyki to sporo i pewnie będą lepsze niż cała masa - ja miałam pobranych 11, zapłodnili 6, wszystkie się zapłodniły a do blastki dotrwał tylko 1 i jeszcze się nie zaimplatował:-( uszy do góry nie ilość a jakość jest ważna;-)
Hess czekamy:-)
Tola ja też nie wierzę w te jego obietnice a mam równie przyjemną pracę co Ty bo jestem opiekunką w Dps:eek: jak lubiłam tę pracę tak teraz mam taką depresję, że szok:eek: mamy takie przypadki i afery pomiędzy mieszkancami, że ręce opadają:crazy: na dodatek dyrekcja ma nas w d... i nasze psychiki, więc jakbym tam miala pracować do emerytury to w życiu do tego wieku nie dożyję:angry:

a co do przeziębień w trakcie transferu to ja byłam mega zaziebiona, z tym że do transferu sytuacja była opanowana, ale jeszcze katar się utrzymywał i sie nie udało:-( ja nic pani dr nie mówiłam o przeziębieniu tak mi zależało na transferze i nie wiem czy to nie miało wpływu na brak implantacji:baffled: ale nie ma co gdybać;-)

mam pytanie: powiedzcie mi czy w ramach programu można zamrozić nasienie???? Kombinuje jakby tu podejść w lipcu i jakby M wyjechał czy dałoby radę zamrozić armię i rozmrozić w odpowiednim momencie:-D
Jutro wolne odpocznę od tej porąbanej roboty a później trzy popołudnia:nerd: nie wiem jak to przeżyję:eek: buziaki:-D

Hej,
A transferu jednak nie będzie. Z powtórnego posiewu mam teraz 3 bakterie w duuuuzej ilości, więc mi go odroczyli. 8 czerwca mam wizytę posiew i przygotowania do crio. Do tego jestem przeziebiona i czuje się do dupy. U lekarza mało się nie popłakałam. Wiem, że co się odwlecze to nie uciecze, ale ile można????

Jutro odpoczywamy :)

Kalendarz

MAJ

28 - Madziulka Rz - usg genetyczne
28 - ilka_a - punkcja
29- anika11 - wizyta kwalifikacyjna
30 - marcysiaa83 - badania prenatalne

CZERWIEC

06 - DW87 - zadrapanie endometrium
08 - Hess - potworny posiew, przygotowanie do crio
niebajka - przygotowanie do crio

reklama