reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ilkaa trzymam kciuki i czekam na relację. W czwartki mojego doktorka nie ma w Invikcie, ciekawe kto Ci bedzie robil punkcje.

Madziulka milych widokow :)

KasiaMakaronik Junior jest cudowny, w dzien na dworze potrafi spac nawet 5-6 godzin, niestety noce sa ciezkie bo pobudka o 24, 3 i 6 ale daje rade :) Usmiech dziecka rekompensuje wszystkie niedogodnosci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Iikka trzymam kciuki za punkcje :)
Oczywiście znowu Was zaniedbalam :( ostatnio jestem tak padnieta, ciągle zmęczona i śpiąca jakaś masakra :) wczoraj znowu miałam jakieś plamienia wrrr ale nie mam zamiaru jechać do szpitala...w środę mam wizytę mam nadzieję że wszystko oki

Enni jestes po prostu w tych 20% kobiet, ktore plamia w ciazy ale nic zlego sie nie dzieje. To stresujace i chyba nie da sie do tego przyzwyczaic, przynajmniej ja nie moglam.

Juz po wszystkim ,punkcję robił mi Łukaszuk i mam 4 kumulusy reszta była pusta :/ po jakim czasie beda dzwonic czy dojrzałe i ile sie zapłodnilo ? Jak bedzie wszystko ok to we wtorek transfer o 14,20 :)

Enni odpoczywaj bidulko. Widocznie poszlas w slady Kasik:) byleby do środy :)

Ilka gratulacje:) 4 mocne jajeczka! Ja dopiero w dniu transferu dowiedziałam sie ile sie zaplodnilo:/ takze nie pomoge:/ we wtorek, czyli hoduja do blastki?

Enni, no nie może być spokojnie ;) ale tak jak pisze Kasik i Niebajka, też wierzę, że po prostu znalazłas się w gronie plamiacych bez negatywnego wplywu na Fasolkę :)

Ilka, ładny wynik :) niech tam pieknie się teraz zapladniają :)

OlaSzy, kto w Poz prowadzi Twoją ciążę? :)

a ja zaraz na wywiadówkę pędzę do szkoły, a jutro... wielki dzień :D

Ilka - u mnie jest tak, że zamawiasz sobie tel z info o tym ile się zapłodniło. Sami z siebie nie dzwonią.

reklama
Do góry