reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess ale dziadostwo ta coli:/ na pewno oslonia Cie antybiotykiem zeby Kropus byl bezpieczny:)

Ja dzisiaj padam.. skwar, deszcz, parowa..

Ilka faktycznie Ci dowalili! A jak sie czujesz?

reklama
Odpoczywamy aż do wtorku :)

Kalendarz

CZERWIEC

16 - KasiaMakaronik - udany criotransfer
16 - Hess - wizyta z wynikiem posiewu
16 - niebajka - udany criotransfer
18 - Hess - udany criotransfer
19 - ilka_a - wizyta u lekarza
24 - KATE23 - ustala nowy plan działania
25 - Madziulka Rz - spotkanie z maluszkiem
25 - enni - badania prenatalne

Jajniki to zaraz mi chyba wybuchną od 6 dpt tak mnie bolą ,az na nogi wchodzi ,najbardziej czuje jak sie położę :/ a poza tym jest wporzadku . Stwierdziliśmy z mężem ,ze musimy powiedzieć STOP i zacząć żyć a nie wegetować od transferu do transferu ,bo w sumie to juz wszystko sie kręciło wokół in vitro . Także głęboki oddech i spokojnie nikt nas nie goni przeciez .. Zostało nam ostatnie podejście ,wiec bez pośpiechu ;)

ilka_a - jeśli mi ten transfer nie wyjdzie, to też mamy ostatnie podejście, ale planujemy odsapnac i ew. Ok wrzesień październik podejść. Musi być czas na pożycie , wakacje :) choć mam nadzieje, ze się uda.

Hess nie ma innej opcji :) nie wiem skad mi sie bierze to przeczucie ,ale myśle ,ze całej trójeczce ( ty ,Kasia i niebajka ) uda sie tym razem ;)

cześć dziewczyny sorki że tak długo ale wczoraj mi nie odpowiadała strona i nie mogłam się zalogować
Olaszy przede wszystkim gratuluję :-) takie wiadomości zawsze fajnie przeczytać:tak:
U mnie ok endo 11 ,biorę luteinę i estrofem transfer jest we wtorek nawet już udało mi się załatwić wolne z pracy, także niebajka dobrze myślałaś;-)będziemy miały w ten sam dzień
Hess widzę że masz małą chwilę załamania wiem jak to jest ,ale może akurat zarodeczek ładnie się przyjmie trzymam mocno kciuki:tak:

OlaSzy, ciesze się, że po wizycie się uspokoiłaś i masz dobre wieści! tak trzymac:)

Hess, widzę, że ustrojstwo Cię nie opuściło:/ na pewno dadzą Ci jakis antybiotyk i transfer się obejdzie. coli wyszła Ci też ostatnio? pamietam, ze u mnie raz była, raz nie było. czasem znikała bez leczenia.
no i najdziwniejsze jest to, ze zadnych obajawów, a bakterie sieją :/

Niebajko, KasiaMakaronik, Wasz wielki dzien coraz blizej:) super, że bedziecie przez to razem przechodziły - moze bedzie Wam raźniej? :)

u mnie intensywny weekend! wczoraj ognisko na zakonczenie szkoły przez gimnazjalistow, a dzisiaj wyścigi Smoczych Łodzi :) no i nasza szkoła dwa drugie miejsca zdobyła:)

a potem maż mnie zabrał na obiad i dostalam piekny pierscionek - wczoraj mielismy 5. rocznicę ślubu :)

reklama
anika11 - to masz fajnego męża, mój żeby mi coś dać to musi być przeze mnie przyciśnięty, hehe. Choć my prezentowo obchodzimy co 5 rocznicę . Więc póki co były 2 prezenty.

Coli wychodzi mi za każdym razem, ciągle w b. dużych ilościach mimo antybiotyków, więc nie kumam o co chodzi. Objawów jakich kolwiek brak.

A co to za smocze łodzie?

Ja we wtorek idę do Romy na Mamma Mia, z rodzicami, bo mąż nie chciał :D.

Do góry