reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess :( nie będę pisać, że mi przykro - choć to prawda :((( napiszę Ci, że super z Ciebie babka, idealna osoba na matkę i że Twój trud, długie czekanie i walka dadzą Ci w końcu upragnione szczęście!!! tylko jeszcze nie teraz...
może sierpien bedzie dla nas, co?:) wchodzisz do dwuosobowego zespołu, Muszkieterko?:)

Kasia, koniec roku szkolnego, a dla Ciebie dzien dobrych wiadmosci:) koniecznie uciekaj na L4 i ciesz się kazdym dniem z Kropkiem:))

Niebajko, no chyba zwariuję z braku wiadomości od Ciebie!:) przebieram nogami...

Kasik, buziaki dla Juniora i usciska dla Ciebie za te nerwy dzisiaj!!

reklama
marcysiaa83 - jeszcze będziemy skakać z radości, przy Twoim porodzie, a potem przy moim ;-)

anika11 - widać za mało szpadą machałam i nie było mi dane zostać w zespole specjalistek (niebajka, KasiaMakaronik). Bardzo chętnie z Tobą stworzę team Muszkieterek. Do tego czasu trzeba ćwiczyć machanie szpadą, ahahahaha :-D I oponujemy sierpień, a co!

Hess nawet nie wiesz jak mi głupio "chwalic" sie tu beta...
Mialysmy swietowac razem...
Ale widze, ze dogadalyscie sie z Anika i stworzycie super team!!! Jak ja Wam bede kibicowac, to jest rekord!!

Kochane moja beta 253,4.

Zaraz wystrugam maila do dr;)

Kasik mialabym ochotę rozszarpac taka slamazare!!!! do dzieci powinny byc szybkie, sprawne i sprytne osoby, zeby zminimalizowac przykrosc! Uhh://

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry